Urania – Hermie a Buzbyho plážová párty

V úterý 17. ledna 2012 by své tohoroční působení v trafikách mělo zahájit vydavatelství Urania, konkrétně třetím diskem animovaných příběhů housenky Hermie, za 69,- Kč jde do prodeje DVD Hermie a Buzbyho plážová párty.

A jsou tu zase! Hermie a jeho přátelé dokáží vykouzlit úsměv na každé tváři a poradí vám, když jste v nesnázích.

HERMIE – OBYČEJNÁ HOUSENKA (A Common Caterpillar) – 4. ledna 2003

Co je vlastně špatného na tom, když je někdo obyčejnou housenkou? Zeptejte se Hermieho nebo jeho kamaráda Wormieho – a ti vám to poví. Žádné atraktivní pruhy. Žádné výrazné tečky. A dokonce ani žádný super domeček jako mají šneci, či super mravenčí síla. Ve srovnání se zbytkem božích stvoření se cítí být docela obyčejní. Nedůležití. Tak trochu mimo mísu. Ale Stvořitel pro ně plánuje neuvěřitelné překvapení, aby jim ukázal, jak zvláštní jsou.

V příběhu Hermie soutěží zjistíte, zda je důležité být vždy prvním. A proč je lepší rozdávat radost a štěstí než očekávat dárky od jiných, se dozvíte v příběhu s názvem Dát nebo brát? (To Share or Nut to Share – 2006)

 

Milo, bezbožná kudlanka nábožná (Milo: The Mantis Who Wouldn’t Pray – 2007) vás zavede do vysoké trávy, kde ji pomůžete vyřešit problém s jejím domečkem a na Buzbyho plážové párty si pak můžete zatančit a zazpívat. A náš poslední příběh Buzby a neposlušné děti (Buzby and the Grumble Bees – 2007) vám ukáže, jak napravit ty, kdo jsou nevychovaní a neumí se k ostatním chovat tak hezky, jak to umíte vy.

Upoutávka na seriál zde.  

Žánr: Dětský / Animovaný / Komedie

Země původu: USA

Rok vzniku: 2002 – 2010

Délka: 98 minut

Původní název: Hermie & Friends

Režie: Demetre Gionis

Scénář: Max Lucado, Troy Schmidt

Produkce: Rick Eldridge, Dan Lynch, Brian Mitchell, Bill Reeves, Dave Ross

Hudba: Rob Pottorf

Společnost: Dean River Productions / GlueWorks Entertainment

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3

Bonus: