Bontonfilm – My Little Pony: Tajná přání

Bontonfilm posílá do trafik nejen produkci cílenou na dospělejší obecenstvo, občas se objeví i něco pro daleko menší diváky. V neděli 19. února 2012 je na seznamu za 99,- Kč DVD My Little Pony: Tajná přání. Oblíbení koníčci ožívají na DVD.

Všichni poníci se těší na zimní slavnost, během které se každému z nich splní jeden tajný sen. Když ale z nebe zmizí hvězda, bez níž nelze přání splnit, poníci se ji vydávají hledat. Ale dokáží se vrátit včas, aby stihli slavnost? Přidejte se k Mrňouskovi a jeho kamarádům na jejich cestě k poznání, že přátelství pomáhá plnit přání!

Na imdb.com 72 procent pěti hlasy, na csfd.cz 19 hlasováním 19 uživatelů: Nejrůžovější pohádka pod sluncem. Děsivě přeslazená naivita.

Zadní strana

Žánr: Animovaný / Dětský

Země původu: USA

Rok vzniku: 2009

Délka: 44 minut

Původní název: My Little Pony: Twinkle Wish Adventure

Světová premiéra: 13. října 2009 – USA

Režie: John Grusd, Michael Donovan

Scénář: Sherri Stoner

Produkce: Brian Ward, Kristin Kennedy, Michele Boyd, Jonathan Dern, Carol Monroe, Paul Sabella, Robert Winthrop

Hudba: Mark Watters

Střih: Luke Guidici

Společnost: Wang Film Productions Company, Ltd. / HongGuang Animation Co., Ltd. / SD Sabella Dern Entertainment / Hasbro

Hrají: John Cena (Danny Fisher), Aidan Gillen (Miles Jackson), Ashley Scott (Molly Porterová), Steve Harris (George Aiken), Brian White (Hank Carver), Gonzalo Menendez (Ray Santiago), Taylor Cole (Erica Kessenová), Kyle Russell Clements (Dave Fisher), Peter Navy Tuiasosopo (Willie Dumaine), Travis Davis (Anthony Deluso), Nick Gomez (Samuel), Brian Stanton (agent FBI Gator), Rosalind Rubin (agentka FBI Sheila), Billy Slaughter (technik), Kim Collins (Phil), Lara Grice (majitelka obchodu), Wayne Ferrara (velitel jednotky), Douglas M. Griffin (Peter Gerard), Vincent Flood (detektiv Chuck Jansen), Robert Pralgo (maskovaný agent), Wally Crowder (průvodčí), Luke Albright (Johnny Jenkins), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky

Titulky: žádný

Obraz: barevný PAL 4:3

Bonus: "Čekání na zimní festival přání"; Šest písniček k zazpívání