Hollywood Classic Entertainment – Pokémon navždy

Zcela jistě úplnou náhodou Hollywood Classic Entertainment pro SPI International vydává celovečerní film pikachujovského zaměření v době, kdy konkurenční Vapet rozjel vydávání TV série… Ve středu 22. února 2012 vychází Pokémon navždy za 99,- Kč. Pokémon ve filmu!

Seznamte se s novým Pokémonem Celebim. Je mazlivý, roztomilý a mocný. Mrknutím oka a mávnutím křídel čerpá schopnosti lesa a přesouvá se v čase.

Během výpravy do lesa prožije mladý cestovatel Sammy osudové setkání, když narazí na stonajícího Pokémona. Ve snaze uniknout zlému lovci Pokémonů, je Celebi nucen použít svoji schopnost a přesunout se do budoucnosti. Neúmyslně se tak vydávají na společnou cestu.

A z jiných zdrojů:

Ash, Pikaču a pokemonští kamarádi v lese potkají Sammyho, který přišel z minulosti. Sammy chce zachránit Pokémona Celebiho, Ducha lesa, který utíká před zlým lovcem Pokémonů. V přítomnosti chce ale Celebiho polapit ještě nebezpečnější nepřítel – maskovaný zloduch Marauder, který ho jedním svým přístrojem změní na zlého ducha. Ash, Misty, Brock a Pikaču se proto musí vrhnout do dalšího dobrodružství a zachránit svět!

Na imdb.com 41 procent, na csfd.cz 19: Nepříznivcům japonských příšerek hrozí trvalé poškození mozku. I v anime se musí vyskytovat odpad.

Zadní strana

Žánr: Animovaný / Akční / Dobrodružný / Rodinný

Země původu: Japonsko / USA

Rok vzniku: 2002

Délka: 76 minut

Původní název: Pocket Monsters: Celebi toki wo koeta deci / Pokemon 4Ever / Pokémon 4: The Movie

Světová premiéra: 11. října 2002 – USA

Režie: Jim Malone, Kunihiko Yuyama

Scénář: Hideki Sonoda

Produkce: Kathryn A. Borland, Norman J. Grossfeld, Alfred Kahn, Takashi Kawaguchi, Masakazu Kubo, Yukako Matsusako, Takemoto Mori, Choji Yoshikawa

Hudba: Shinji Miyazaki

Kamera: Hisao Shirai

Střih: Yumiko Fuse, Toshio Henmi, Yutaka Henmi, Yutaka Ita, Yukiko Nojiri

Společnost: 4 Kids Entertainment / Kids‘ WB / Nintendo / Pikachu Project 2002 / Pokémon USA

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9 (podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: