Magic Box – Bambi 2

A společně s prvním dílem společnost Magic Box v úterý 28. února 2012 nabídne hned také o mnoho mladší pokračování Bambi 2 taktéž za 199,- Kč. Na cestě k dospělosti poznávají jeden druhého.

Uvidíte všechny svoje staré známé: Bambiho, Dupíka, Výra i Kvítko, kteří se tentokrát vrací ve zvláštní edici filmu Bambi 2.

Sledujte nezlomná rodinná pouta a sílu přátelství v pokračování příběhu jedné z nejoblíbenějších postav od Walta Disneyho. Vydejte se společně s Bambim do lesa, kde se poté, co je jeho maminka zastřelena lovci, znovu setká se svým otcem, Velkým knížetem, který musí mladého srnečka vychovat sám a zasvětit ho do pravidel koloběhu života. Z dobrodružství, které přináší život sám, se ale i tento hrdý rodič od svého rozumného synka něco přiučí. Společně se vydávají na nelehkou cestu, během níž překonají smutek ze ztráty a najdou v sobě něco nečekaného: rodinu.

 

Film stojí na výborné animaci původního díla, je plný kouzelných melodií a doplněný zajímavým novým bonusovým materiálem. I díky novým postavám je film Bambi 2 nezapomenutelným vyprávěním, které se stane jednou z novodobých klasik!  

Na imdb.com 61 procent, na csfd.cz 60 a silně polarizované názory: Ještě lepší než jednička – laciná rozbředlá nastavovaná kaše – výborná animace a skvělé melodie – film postrádá vše, co udělalo první díl klasikou.

Zadní strana

Žánr: Animovaný / Drama / Rodinný

Země původu: USA

Rok vzniku: 2006

Délka: 69 minut

Původní název: Bambi

Světová premiéra: 26. ledna 2006 – Argentina

Kinopremiéra v ČR: 9. března 2006

Režie: Brian Pimental

Námět: Felix Salten (kniha "Bambi, A Life in the Woods")

Scénář: Brian Pimental, Jeanne Rosenberg, Alicia Kirk, Nick Thiel, Roger S. H. Schulman

Produkce: Jim Ballantine, Dave Okey

Hudba: Bruce Broughton

Střih: Jeremy Milton, Mark Solomon

Společnost: DisneyToon Studios / Walt Disney Pictures

Hlasy v původním znění: Patrick Stewart (Velký kníže), Alexander Gould (Bambi), Keith Ferguson (Výr), Brendon Baerg (Dupík), Nicky Jones (Kvítek), Andrea Bowenová (Feline), Anthony Ghannam (Ronno), Makenna Cowgill (Dupíkova sestra), Emma Rose Lima (Dupíkova sestra), Ariel Winter (Dupíkova sestra), Brian Pimental (Svišť / Dikobraz), Carolyn Hennesy (Bambiho matka), Cree Summer (Mína), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, maďarsky, polsky, slovensky

Titulky: anglicky, česky, maďarsky, polsky, slovensky

Obraz: barevný PAL 16:9 (podle imdb.com 1,78:1)

Bonus: "Zpívej celý den" – Vystřižená píseň, Odkaz pokračuje, Disneyho skicák, Zajímavosti k filmu Bambi