Ennius – Fit Kickbox 4 – FISAF Fitness Collection

Minulý týden odhad vyšel, lze tedy opět s velkou pravděpodobnsotí očekávat, že i v pátek 2. března 2012 bude v prodeji za 99,- Kč další pokračování cvičební kolekce společnosti Ennius, čtvrtým diskem série FISAF Fitness Collection by mělo být DVD Fit Kickbox – Aerobic Dynamic Kickbox.

Edice FISAF FITNESS COLLECTION si dala za cíl představit široké veřejnosti nejrůznější formy cvičení a tance pro všechny věkové kategorie, a to prostřednictvím nejlepších českých instruktorů daného cvičebního stylu.

FISAF International je mezinárodní organizace zastřešující více než 30 zemí z celého světa. Jejím hlavním cílem je vedle organizace evropských a světových mistrovství ve sportovním aerobiku, fitness a hip-hop hlavně vzdělávání intruktorů různých stylů skupinových cvičení na nejvyšší světové úrovni. Česká republika je ve FISAF zastoupne prostřednictvím Českého svazu aerobiku.

Martin Zavoral je pětinásobným mistrem světa v kickboxu a své zkušenosti z bojového sportu skvělým způsobem přenesl do dynamického stylu fitness s názvem Aerobic Dynamic Kickbox. Jeho hodiny jsou nabité neuvěřitelnou energií a jsou navštěvovány jak ženami, tak muži. Martin a jeho kolegové pro Vás připravili celkem 6 bloků, ve kterých se naučíte základní údery a kopy, spojíte je do jednoduchých kombinací a budete posilovat i protahovat hlavní svalové partie celého těla.

Délka: ? minut

Rok vzniku: 2010

Země původu: Česká republika

Jazyk: český