Codi – Ošklivé kačátko 2 – To byl ale piknik!

 

Už je to takřka tradice – společnost Codi opustila téma světové války (s výjimkou Deníku – Války den po dni) a vrhla se na dětské tituly. V sobotu 17. března 2012 měl vyjít pokračovací disk (ani tentokrát ten první neprošel trafikami, ale u nás je dosud ve stojanech v marketech) animovaného příběhu Ošklivé káčátko 2 – To byl ale piknik! za 99,- Kč. Nakonec se vydání posunulo až na sobotu 7. dubna 2012.  

 

 

Podle všech indicií se jedná o verzi, z níž už bylo možno ochutnat – dva disky vydal kdysi dávno deník Aha! (Ošklivé káčátko 1 a Ošklivé káčátko 2), jeden celovečerní příběh vydal Vapet (Ošklivé káčátko, elfové a draci) a poté pět disků InterDomino. Protože web vydavatele udává o plánovaném disku minimum podrobností, nelze poznat, zda jde o nové díly nebo o reedici.

 

Obrazovka z DVD

 

Inspirováno klasickou pohádkou Hanse Christiana Andersena. Okouzlující příběh vypráví o malém káčátku, které si ostatní dobírají, odstrkují ho a smějí se mu. A tak ošklivé káčátko uteče z domova, aby si našlo šťastnější život. Nešťastný malý tvoreček se vydává na vzrušující cestu plnou dobrodružství.

Disk obsahuje 3 epizody:

 

To byl ale piknik!

Loď tučňáků

Únos

Žánr: Animovaný / Pohádka

Země původu: Španělsko

Rok vzniku: 2004 (podle některých zahraničních zdrojů 1997)

Délka: 75 minut

Původní název: El Patito Feo / The Ugly Duckling

Režie: Josep Viciana 

Scénář: Josep Viciana

Produkce: Cristina Brandner

Hudba: Josep Roig

Společnost: Neptuno Films

Menu DVD

Údaje o DVD:  

Výběr epizody

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL 4:3

Bonus: epizoda ze seriálu Dougie (9:46)  

Bonus