Ennius – Fit Děti 5 – FISAF Fitness Collection

Opět se lze nadít, že v pátek 9. března 2012 bude v prodeji za 99,- Kč další pokračování cvičební kolekce společnosti Ennius, pátým diskem série FISAF Fitness Collection by mělo být DVD Fit Děti.

Edice FISAF FITNESS COLLECTION si dala za cíl představit široké veřejnosti nejrůznější formy cvičení a tance pro všechny věkové kategorie, a to prostřednictvím nejlepších českých instruktorů daného cvičebního stylu.

FISAF International je mezinárodní organizace zastřešující více než 30 zemí z celého světa. Jejím hlavním cílem je vedle organizace evropských a světových mistrovství ve sportovním aerobiku, fitness a hip-hop hlavně vzdělávání intruktorů různých stylů skupinových cvičení na nejvyšší světové úrovni. Česká republika je ve FISAF zastoupne prostřednictvím Českého svazu aerobiku.

Pod názvem Fit děti naleznete opět 6 bloků, které pro Vás připravily zkušené instruktorky a trenérky sportovního aerobiku. Hana Toufarová z Aerobic centra Brno využívá k tréninku předškolních dětí říkadla, rýmy a písničky. Formou her učí děti základním pohybovým dovednostem a sladění pohybu s hudbou. Radka Hanáková, zakladatelka Akademie sportovního aerobiku Radky Hanákové a Mistryně světa ve sportovním aerobiku pracuje s dětmi ve věku 7-10 let a zaměřila se na trénink rychlosti, koordinace, obratnosti, síly a flexibility. Program je možný použít jak pro cílený trénink aerobiku včetně jeho vrcholových forem, tak i pro pohybovou výuku v mateřských i základních školách, cvičení doma nebo pohybovou průpravu pro jiné sporty.

Délka: ? minut

Rok vzniku: 2010

Země původu: Česká republika

Jazyk: český