Bontonfilm – Sex a lži města hříchu: Skandál Teda Biniona

Počet nedělních premiér Bontonfilmu se snížil na dva tituly, ovšem jeden z nich stále většinou stojí za – nebo vlastně nestojí za požadovaných 99,- Kč. V neděli 25. března 2012 bude v nabídce televizní film Sex a lži města hříchu: Skandál Teda Biniona. Někdo se tu chystá vraždit.

Sami se rozhodněte, na čí straně je pravda v tomto napínavém filmu natočeném podle skutečného příběhu o velkém lasvegaském skandálu. Ted Binion patří jako majitel proslulého kasina Horseshoe mezi honoraci Las Vegas. Je bohatý, neurvalý, chlípný. Když se v místním striptýzovém klubu zamiluje do Sandy Murphy, zároveň s ní se zaplétá i do sítě drog a podvodů, ze které není úniku. Jeho smrt je nejprve hodnocena jako předávkování, ale po naléhání Binionovy sestry Becky je případ překlasifikován na podezření z vraždy. Je na Sandy a jejím příteli, aby zjistili, kde se skrývá pravda v šokujícím příběhu lásky, jež poněkud zkysla a touhy, která se vymkla kontrole.

 

Na imdb.com 50 procent, na csfd.cz 37: Nezáživný, nudný, prý pravdivý příběh, u kterého vám bude zcela jedno, kdo se to snaží na koho vlastně hodit.

Zadní strana 

Žánr: Biografický / Drama / Krimi

Země původu: USA

Rok vzniku: 2008

Délka: 95 minut

Původní název: Sex & Lies in Sin City

Světová premiéra: 25. října 2008 – USA

Režie: Peter Medak

Scénář: Teena Booth

Produkce: Frank Konigsberg, Sandra Nebel, David A. Rosemont

Hudba: Ed Shearmur

Kamera: Anthony B. Richmond

Střih: Richard Nord

Kostýmy: Michael T. Boyd

Společnost: Lifetime Movie Network / Sony Pictures Television

Natáčeno: Santa Fe, New Mexico, USA

Hrají: Mena Suvari (Sandy Murphyová), Marcia Gay Harden (Becky Binionová), Johnathon Schaech (Rick Tabish), Matthew Modine (Ted Binion), Peter Haskell (Ian Miller), Arron Shiver (Evan James), Mark Sivertsen (Jay Green), Chad Brummett (Bruce), Gary Moody (Lou Sacco), Kathryn Zenna (Brenda Ruppová), Dan Gerrity (Tony Serra), Brandon Smith (Kyle Dominy), Harry Zimmerman (Greg Bernat), Justin Tade (David Degerre), William Sterchi (Hal Fordyce), Chris Ashworth (Frank Lipjanic), Galem Hutchison (Benny), Greg Merrill (tlustý Herbie), Roy Costley (Dr. Baden), Bruce Squire (koroner), Juanita Trad (Rosa Rojasová), Michelle Greathouse (Rhonda Samuelsová), Kevin Wiggins (poručík Alston), J. D. Garfield (seržant Norris), Joe Berryman (soudce Bonaventure), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, 5.1 česky, voice-over polsky

Titulky: česky, anglicky, slovensky, arabsky, bulharsky, chorvatsky, řecky, hindsky, islandsky, polsky, slovinsky, turecky

Obraz: barevný PAL 16:9 (podle imdb.com 1,33:1)

Bonus: žádný