Popron – Krvavá hraběnka & Krutá císařovna

Se svou troškou do mlýna do trafik přispěl v úterý 17. dubna 2012 také Popron, který za 69,- Kč nabízí pod krycím názvem Krvavá hraběnka & Krutá císařovna dvojici disků, které už nabídkou sólově prošly.

V balení se nachází tyto filmy:

Příběhy ze života Alžběty, kněžny Čachtické – Příběh I.

Netradiční pohled na legendu o Čachtické paní natočený v Čechách! Koupání v krvi mladých dívek, železná panna, kruté hrátky v zámeckých komnatách i sklepeních… Filmový příběh plný nejen drastických, ale i odvážných erotických záběrů z mučírny Alžběty Čachtické přináší hororově laděná verze pověsti o krvavé šlechtičně. V prvním příběhu Alžběta krutě potrestá lest své sestřenice Nory. Kněžna se koupe v krvi mladých urozených dívek, aby zůstala věčně mladá a krásná. Dívky má dodat právě Nora. Ta však unese skupinu prostých vesničanek a za svou proradnost zaplatí životem.

Caligula: Následnice

Orgie a spousta erotických scén s krásnými otrokyněmi v antickém Římě! Americký film, který byl natočen v České republice s účastí našich půvabných modelek! Krásná, ale krutá otrokářka Druscilla (Rena Riffel) obchoduje s otrokyněmi v antickém Římě. Libuje si v hříšných orgiích, ale i ve zvrhlých trestech pro půvabné dívky, které jí vypoví poslušnost. V ničem si nezadá se zvrhlostmi šíleného Caliguly. Desítky atraktivních zajatkyň jsou vydány na milost perverzní otrokářce! 

Zadní strana