Hollywood Classic Entertainment – Žraloci na s(o)uši

Další novinkou v repertoáru Hollywood Classic Entertainment má být ve středu 25. dubna 2012 animovaná komedie Žraloci na s(o)uši za 199,- Kč. Vynořte se a pojďte s námi na záchrannou misi na nebezpečné pevnině.

Animovaný film Žraloci na s(o)uši vypráví o dvou žraločích bratrech – malém Pupovi a velkém Juliovi. Poté, co pytláci ukradnou z jejich útesu žraločí vajíčka do gurmánských restaurací, rozhodne se malý Pup stůj co stůj zjednat nápravu a pln odhodlání se vydá na souš, do lidského světa, kam nikdy předtím žraločí ploutev nevkročila. Julius se však začne o osud svého malého brášky na pevnině obávat – a ve speciálním robotickém obleku, který kdysi společně sestrojili, se vydá na souš zachránit Pupa. A když už jednou vyleze na břeh, nenechá si rozhodně ujít příležitost zjistit, jak vlastně chutná opravdové suchozemské kuře – divoká žraločí jízda začíná!

Na imdb.com 39 procent, na csfd.cz 38: Laciná a nepovedená asijská napodobenina dreamworksů, chybí nápad, chybí scénář, chybí důvod to sledovat.

Zadní strana

Žánr: Animovaný / Komedie

Země původu: Malajsie / Čína

Rok vzniku: 2011

Délka: 118 minut

Původní název: Sea Level / Seefood

Kinopremiéra v ČR: 3. listopadu 2011

Režie: Aun Hoe Goh

Umělecká režie: Fung Kim Chew

Scénář: Jeffrey Chiang

Produkce: Mahmoud Orfali, Malika Alduane, Gene Lim

Výrobní ředitel: Raymond Seah

Hudba: Imaginex Studio

Střih: Louis Ted Chee Wei

Společnost: Silver Ant / Al Jazeer Children’s Channel

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (2,35:1)

Bonus: vystřižené scény