Magic Box – Kocour v botách

Další čerstvou nabídkou z katalogu společnosti MagicBox je v trafikách v sobotu 21. dubna 2012 za 399,- Kč spin-off animák Kocour v botách. Nebýval žádné koťátko.

Ve Shrekovi tenhle neobyčejný mluvka okouzlil… Teď si užijte „ohromně vtipný“ (Associated Press) animovaný příběh o tom, jak ke své slávě a botám přišel! Milovník, rváč a vyděděnec Kocour v botách riskuje svých devět životů, když se spolu s Čiči Tlapičkou a Valdou Cvaldou vydává vstříc rozhodujícímu střetu s nechvalně známou dvojicí Jackem a Jill. Sledujte pravdivý příběh proslulého, mýty opředeného kocoura – Kocoura v botách!

kocour_v_botach_mb_01

kocour_v_botach_mb_02

Poznali jsme ho jako nájemného vraha, který měl za pár peněz sprovodit ze světa všemi milovaného zlobřího hrdinu Shreka. Přesto se z Kocoura v botách časem stala s přehledem nejpopulárnější postava téhle ságy. A když se jeho sláva „dotkla hvězd“, dostal za odměnu vlastní filmový příběh.

Ve filmu zastihnete titulního hrdinu v době, která časově předchází setkání se zeleným zlobrem. Je to psanec a zločinec, na jehož hlavu vypsali bohatou odměnu, ale copak by ty obrovské černé oči dokázaly podvádět a krást? Všechno určitě musí být úplně jinak, což se taky vzápětí potvrdí, když se kocour v honbě za třemi kouzelnými fazolkami ocitne tváří v tvář Valdovi Cvaldovi, nejlepšímu kamarádovi z dětství, který ho jednoho nepěkného dne podrazil tak, že se z kocoura stala štvaná zvěř. A z Valdy Cvaldy nepřítel. Navzdory intuici se společně s ním a mazanou kočičí zlodějkou Čiči tlapičkou vydává vstříc dobrodružství, během něhož se utká s nebezpečnými zločinci jménem Jack a Jill, navštíví vzdušné zámky, zachrání rodné město a možná i očistí své jméno. Pokud ho ovšem Valda Cvalda znovu nepodrazí.

Na imdb.com i na csfd.cz shodně 67 procent: Sympatický a dostatečně vtipný kocouří příběh, který v pohodě trumfuje poslední Shreky.

Zadní strana

Žánr: Animovaný / Dobrodružný / Komedie / Rodinný

Země původu: USA

Rok vzniku: 2011

Délka: 87 minut

Původní název: Puss in Boots

Světová premiéra: 27. října 2011 – Kazachstán / Rusko / Ukrajina

Kinopremiéra v ČR: 1. prosince 2011

Režie: Chris Miller

Námět: Charles Perrault

Scénář: William Davies, Brian Lynch, Tom Wheeler

Produkce: Andrew Adamson, Joe M. Aguilar, Tom Jacomb, Latifa Ouaouo, Michelle Raimo, Guillermo del Toro, John H. Williams

Hudba: Henry Jackman

Střih: Eric Dapkewicz

Společnost: DreamWorks Animation

Hlasy v původním znění: Antonio Banderas (kocour v botách), Salma Hayek (Kitty Softpaws – Čiči Tlapička), Zach Galifianakis (Humpty Dumpty – Valda Cvlada), Billy Bob Thornton (Jack), Amy Sedaris (Jill), Constance Marie (Imelda), Guillermo del Toro (Vousáč / Velitel), Mike Mitchell (Andy Beanstalk), Rich Dietl (nájemný vrah), Ryan Crego (Luis), Tom Wheeler (barman / hoteliér / kočí / Rodrigo), Conrad Vernon (Raoul / voják), Tom McGrath (zloděj v baru), Bob Joles Guiseppe), Latifa Ouaou (bláznivá ženská / lakomá holka / mlékařka / malý kluk), a další

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, polsky, slovensky

Titulky: česky, anglicky, polsky, slovensky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (podle imdb.com 2,35:1)

Bonus:

  • Kocour v botách: Tři ďáblíci
  • Jak vycvičit draka: Velkolepá dračí show 
  • Speciální bonusy:

Dokonalé dvojice: Hlasy hrdinů

Vystřižené scény

  • Ukázky:

Madagaskar 3: Trailer

Kocour v botách: Trailer ke hře od THQ

  • Svět DreamWorks Animation:

Shrek

Jak vycvičit draka

Kung Fu Panda

Madagaskar

Megamysl