Green Media – 3 super pohádky (Pinokio, Popelka, Ali-Baba a 40 loupežníků)

Ve středu 25. dubna 2012 to zkouší společnost Green Media, svého času chrlící nepřeberná množství nejrůznějších animovaných adaptací, s balíčkem údajných superpohádek. Za 99,- Kč jsou společně prodávány 3 již mnohokrát vydané a dosud neprodané tituly Pinokio + Popelka + Ali-Baba a 40 loupežníků. Více než 3 hodiny super pohádkové zábavy.

Pinokio

Kdysi dávno se starý a osamělý řezbář Dzepetto rozhodl, že si ze dřeva vyrobí syna. A co si předsevzal, to také splnil a malému chlapci, když byl na světě, dal jméno Pinokio. Stejně jako síla lásky a víry dokázala vdechnout dřevěné loutce život, tak i tato veselá pohádka vdechne radost do dětských srdcí a vykouzlí jim na tvářičkách úsměv. Pinokiova dobrodružství zaručeně pobaví malé i velké…

Popelka

Popelku není potřeba nikomu zvlášť představovat. Tuhle skromnou, pěknou dívku zná většina z Vás. Není třeba také představovat dobrou vílu, která splní i ta nejskrytější přání. Díky svým kouzlům posílá Popelku na bál, kde chudá dívka poznává a nachází svou lásku. Nádherně zpracovaná pohádka na motivy Charlese Perraulta, která Vás přenese do světa kouzel, magie a některé z Vás zpět do dětství, kde podnítí Vaší obrazotvornost, ale rovněž ukáže věčnou pravdu, že dobré srdce, ctnost a vděk, zůstanou vždy po zásluze odměněny.

Ali-Baba a 40 loupežníků

Ali Baba a čtyřicet loupežníků, příběh ze světoznámých "Pohádek tisíce a jedné noci", které vyprávěla krásná Šeherezáda svému sultánovi. Pohádka o chudákovi, jeskyni plné pokladů a džinovi uvězněném v kouzelné lampě. Když loupežníci zjistí, že jim zmizela část jejich pokladu, hrozí Ali Babovi velké nebezpečí. Na štěstí mu může pomoci džin z kouzelné lampy. Pěkná animovaná pohádka podtržená klasickým příběhem.

 

Zadní strana 

 

Délka: 180 minut

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD9 4:3