Bontonfilm – Chuggington – Veselé vláčky – Vlakózní parta

Dnešní distribuce nabízí další dětský titul z katalogu společnosti Bontonfilm, v úterý 29. května 2012 je v prodeji další DVD o mašinkách Chuggington 10 – Veselé vláčky: Vlakózní parta za 199,- Kč. Uvnitř průvodce světem veselých vláčků zdarma!

Chuggington je neobyčejné místo, kde jsou jedinými dopravními prostředky zvláštní vlaky, které mluví, myslí a nepotřebují strojvedoucí. Staňte se svědky dobrodružství tří mladých a nezkušených vláčků jmény WILSON, BRUNO a KOKO, kteří se podobně jako všechny ostatní děti učí nejraději při hrách a zábavě. CHUGGINGTON má nekonečné množství zastávek a věřte, že spolu s mašinkami zažijete neuvěřitelná dobrodružství!

Hu hůůůůů! Další DVD s příběhy veselé party vláčků je tady a s ním šest příběhů plných zábavy, dobrodružství i ponaučení. Na začátku dostane Eda veledůležitou roli opravy rozbitých hodin. Když se totiž porouchají, celý Chuggington se ocitne bez jízdního řádu. Brousek si zase zahraje na inspektora. V hlavní roli dalších příběhů vystupuje Brbla – nejdříve se dozvíme, že skrývá tajemství a pak ho budeme sledovat v soutěži o nejužitečnější mašinku. Tak jako se děti někdy stydí za brýle nebo rovnátka, bude Wilson celý nešťastný z nových zpětných zrcátek, až potom zjistí, že je ostatní mašinky obdivují. A nakonec do Chuggintonu dokonce zavítá televizní tým, aby natočil pořad o vláčcích!

1. Jak Eda opravil hodiny (42. Eddie Finds Time)

2. Brblovo tajemství (27. Hodge’s Secret)

3. Užitečný Brbla (39. Helpful Hodge)

4. Pozor Wilsone! (31. Watch Out Wilson!)

5. Slavný Brousek (30. Famous Emery)

6. Inspektor Brousek (35. Inspector Emery)

Na imdb.com 54 procent, na csfd.cz 56.

Žánr: Animovaný / Dětský

Země původu: USA / Kanada

Rok vzniku: 2008

Délka: 60 minut

Původní název: Chuggington

Režie: Sarah Bell

Scénář: Sarah Ball, Lorelei King, Brenda Scott Royce, Ian Carney, Mark Caven, Rachel Murrell, Phil O’Shea, Kate Fawkes, Diane Redmond

Produkce: Mandy Kamester, Sarah Ball, Charlie Caminada, Chris Rose, Dick Rothkopf, Don Toht, Rob Lawes

Hudba: Chris McHale

Střih: Jane Hicks

Společnost: Ludorum

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky, slovensky

Titulky: žádný

Obraz: barevný PAL 4:3

Bonus: žádný