Špidla Data Processing – Sanatorium Green Hills – Sběratelská edice (PC hra)

Ve středu 30. května 2012 se na pulty trafik vrací jedna z her společnosti Špidla Data Processing, ovšem za 99,- Kč je ke koupi ve vylepšené podobě – Sanatorium Green Hills – Sběratelská edice

Hororový příběh z prostředí psychiatrické léčebny

Bonusové hraní navíc

Strategická příručka

Tapety na plochu

Strašidelné spořiče obrazovky

Původní grafické nákresy

Poutavá hudba ke stažení 

Sběratelskou edici můžete mít doma ještě dnes! Neváhejte!

Nedávno se můj přítel Tim doslechl, že se v léčebném ústavu Green Hills provádí podivné experimenty. Věřil, že se dostal na stopu něčemu skutečně velkému. Neváhal ani na chvíli a vydal se prozkoumat léčebný ústav v Green Hills na vlastní pěst. Od začátku jeho pátrání jsme v každodenním kontaktu. Avšak před týdnem se Tim náhle úplně odmlčel. Začala jsem o něj mít strach. Nasedla jsem do auta a vyrazila jej hledat. Když jsem dorazila před bránu Green Hills, všimla jsem si opuštěného auta. Patřilo Timovi! Bylo mi naprosto jasné, že pokud se chci dozvědět něco bližšího o osudu svého přítele, budu si muset pověstmi opředené sanatorium prohlédnout zblízka. Vydejte se pátrat do útrob strašidelného sanatoria společně se mnou! Jen tak překonáme všechny nástrahy, které zde číhají na každém kroku. Pomozte mně i mému příteli přežít!

Čeká na vás další pokračování příběhu! Zachraňte Tima ze spárů profesora Blackmora. Vychutnejte si další bonusovou kapitolu! K ruce budete mít také podrobnou strategickou příručku. Strategická příručka slouží jako návod ke hře, jenž vám pomůže bezpečně zdolat všechny hádanky. Nestane se vám, že se ve hře „zaseknete“ na dlouhé dny. Na památku si můžete nahrát do počítače hudbu ze hry, stáhnout si originální spořiče obrazovky s obrázky ze hry nebo si nainstalovat tapety na plochu vašeho PC. V bonusovém obsahu naleznete také původní grafické nákresy od samotných tvůrců hry. Sběratelskou edici můžete mít doma ještě dnes! Neváhejte!

– Bonusový příběh (pokračování příběhu)

– Krásné tapety na plochu s obrázky ze hry

– Strašidelné spořiče obrazovky

– Strategická příručka

– Poutavá hudba ke stažení do PC

– Původní grafické nákresy

Zadní strana