Jarda a Šmarda – Záchrana Příšerkova

Je vidět, že ve Zlíně se kvalitním hrám daří. Zlínský vydavatel Špidla Data Processing se již před časem prezentoval v trafikách s hrou Medvěd Míša: Nová dobrodružství. Nyní je tu další hra: Jarda a Šmarda – Záchrana Příšerkova. Vyšlo dnes, ve čtvrtek 15.5.2008. Cena 38 Kč,–.

Jarda a Šmarda jsou dva šikovní Myslíci z malého městečka zvaného Příšerkov. Dobrosrdeční Myslíci jsou známí svými chytrými vynálezy a žijí v pozemském ráji uprostřed hlubokého lesa, mají dlážděné cesty a útulné domečky. Jakmile se však zvěst o jejich osadě rozšíří, sjednotí se proti nim všechny zlé obludy z širokého okolí a vydají se na trestnou výpravu. Jarda a Šmarda se o tom naštěstí dozvědí a připraví se na útok.
Vaším úkolem bude likvidovat s nimi nekonečné zástupy Nosorosaurů, Robokoptér, Baloňáků a dalších příšerek. Sbírejte vylepšení, která vám umožní rozpoutat opravdovou melu a nakonec i porazit pět nejšílenějších oblud, které jste kdy ve střílečce viděli. Přidejte k tomu úžasnou kreslenou grafiku a explozivní hudbu a máte zaručeno, že Záchrana Příšerkova vás bude bavit velmi dlouho!

Těšte se na:
pět vzrušujících epizod
32 akčních úrovní
pět šílených oblud
spousta vylepšení
efekty počasí

Požadavky:
Windows 98, Windows 2000, Windows XP, Windows Vista
RAM 64 MB, DirectX, procesor 300MHz a vyšší
16bitová grafická karta, zvuková karta