Špidla Data Processing – Kouzelná farma 2 – Magický turnaj (PC hra)

Ve čtvrtek 21. června 2012 nebude v nabídce chybět další novinková hra společnosti Špidla Data Processing, za 59,- Kč bude ke koupi Kouzelná farma 2 – Magický turnaj, bezva PC obsluhovačka se špetkou magie v ediční řadě Hráčův ráj.

Ctihodný botanik a květinář Imerius z Endsvillu si svolal nejlepší studenty z Květinářské akademie. Ten, kdo nejlépe zvládne všechny zkoušky, se bude moci zúčastnit světoznámého Květinářského turnaje. A získá možnost učit se od slavného  Imeriuse. Mezi žhavými kandidáty na vítazství je i nadaná žačka Iris se svým dračím pomocníkem Robinem. Pomůžete jí zvítězit?

– Užijte si pohádkovou grafiku!

– Staňte se uznávanou květinářkou!

– Vylepšujte svou farmu!

– Získávejte zkušenosti a trofeje!

– Učte se novým dovednostem! 

Obrazovka ze hry

Obrazovka ze hry

Obrazovka ze hry

Obrazovka ze hry

Obrazovka ze hry

Obrazovka ze hry

Obrazovka ze hry

Obrazovka ze hry

Když jsem obdržela zvací dopis se svým jménem, nemohla jsem tomu uvěřit. Mě, Iris, pozval samotný Imerius z Endsvillu – nejznámější botanik na světě! Nejdřív však musím prokázat, že jsem hodna pozvánky na Květinářský turnaj. Sešlo se nás tady totiž víc. Na farmě budeme mezi sebou soupeřit v květinářských disciplínách. Pokud se chci stát uznávanou botaničkou, musím zvládnout všechny následující zkoušky na výbornou! První úkol byl jednoduchý, měli jsme vypěstovat tři fialky. Ale další úkoly již byly složitější. Naštěstí mi pomáhá i můj kamarád – dráček Robin. Bez něj bych byla ztracená. S jeho pomocí si ten Zlatý diplom a účast na Květinářském turnaji musím vybojovat.

Vaším úkolem bude vypěstovat různé druhy rostlin, bedlivě se o ně starat a ochránit je před dotěrným hmyzem. Iris i Robin se postupně učí novým dovednostem a získávají zkušenostní body za každou vykonanou činnost. Pomozte Iris úspěšně zvládnout všechny úkoly a získat všechny botanické trofeje a ocenění!  

Zadní strana