Špidla Data Processing – Příběh víly – Výprava za květinami (PC hra)

Protože budou dva dny volna, nejspíš už ve středu 4. července 2012 se dočkáme další hry společnosti Špidla Data Processing, vyjít by měl v edici Hráčův ráj Příběh víly – Výprava za květinami za 59,- Kč. Malebná hra pro celou rodinu.

Narodila jsem se před pár dny. Život mi vdechla kouzelná rostlinka. Jsem Květinová víla. Zatím toho však moc neumím, jsem přeci jen stále moc maličká a nezkušená. Přitom se mám zanedlouho postarat o všechny květinky v údolí. Snad se to brzy naučím! Vžijte se do role malinké ochránkyně přírody a pomozte jí vyrůst!

– Hra pro celou rodinu

– Spousta miniher

– Pestrobarevná grafika

– Milá hudba

– Okouzlující příběh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MALEBNÁ SPOJOVAČKA PRO BYSTRÉ HLAVY

 

Každá dospělá Květinová víla má umět sbírat a třídit květiny, zbavovat je pavučin nebo námrazy a všemožně opečovávat každou rostlinku v okolí. Já se to teprve musím naučit. Na světě jsem sotva pár dní a tak se nedá očekávat, že budu umět hned vše už od narození. Naštěstí mám po boku skvělou učitelku. Pokud jí ukážu, že jsem již opravdu schopná a zkušená Květinová víla, získám od ní magická křídla. Budu se tak moci sama porozhlédnout po okolí a ochránit více květin!

 

Zkuste žít život malé víly v této pohádkové hře. Čeká na vás 90 rozmanitých úrovní, ve kterých budete spojovat stejné druhy květin a vázat z nich kytice. Květiny však mohou také uvadnout, zmrznout či být opleteny plevelem. Pomocí přesouvání hracích kamenů budete vytvářet požadované obrazce. Vaším úkolem bude posbírat v časovém limitu požadovaný počet květin. Zahrajete si také pexeso a mnoho dalších miniher, jež vás zabaví na několik dní! Zavítejte do pohádkového světa! Prožijte příběh Květinové víly!  

Zadní strana