Bontonfilm – Nová dcera

V kalendáři další neděle a tím pádem alespoň nějaké premiéry v rozvozu do trafik. Bontonfilm chystá na 15. července 2012 horor Nová dcera za 99,- Kč. Jak daleko je otec schopen zajít, aby ochránil své milované?

Držitel Ceny Akademie® Kevin Costner se představuje v roli čerstvě rozvedeného otce, který se se svou dospívající dcerou Louisou a malým synem Samem stěhuje na venkov do Jižní Karolíny. Když se Louisa v novém domově začne chovat zvláštním způsobem a probudí se v ní sklony k násilí, John musí odhalit pravdu, která se za její proměnou skrývá. Může za to šokující tajemství bývalého majitele domu? Jak daleko bude otec ochoten zajít, aby svou dceru ochránil před dávným zlem, které si ji chce podmanit?

 

Ve vedlejších rolích napínavého thrilleru, anglickojazyčné režijní prvotině Luise Berdeja, spoluscenáristy napínavých hororů [REC] a Karanténa, se představují Samantha Mathis a Erik Palladino.

Na imdb.com 53 procent, na csfd.cz 52: Promrhaný potenciál, všechno to už tady bylo, a daleko lépe.

Zadní strana 

Žánr: Horor / Thriller

Země původu: USA

Rok vzniku: 2009

Délka: 103 minut

Původní název: The New Daughter

Světová premiéra: 18. prosince 2009 – USA

Režie: Luiso Berdejo

Námět: John Connolly (povídka)

Scénář: John Travis

Produkce: Paul Brooks, Guy Danella, Brad Kessell, Don Kurt, Scott Niemeyer, Jonathan Shore, Norm Waitt

Hudba: Javier Navarrete

Kamera: Checco Varese

Střih: Tom Elkins, Robb Sullivan

Kostýmy: Dana Campbell

Společnost: Gold Circle Films / New Daughter Productions

Natáčeno: Charleston, South Carolina, USA / McClellanville, South Carolina, USA

Hrají: Kevin Costner (John James), Ivana Baquero (Louisa Jamesová), Samantha Mathis (Cassandra Parkerová), Gattlin Griffith (Sam James), Erik Palladino (strážník Ed Lowry), Noah Taylor (profesor Evan White), James Gammon (Roger Wayne), Sandra Ellis Lafferty (paní Amworthová), Margaret Anne Florence (Alexis Danellaová), Christopher Harvey (Rick Ross), Brynn Massey (Sally), Martin Thompson (Stewart Green), Nevaina Graves Rhodes (Pam), Rob Bonz (Adrian), James Middleton (Scott), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky, česky pro neslyšící

Obraz: barevný PAL 16:9 (podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: