Bontonfilm – Kličko

Tak tu máme další z trafikových premiér, Bontonfilm posílá ve čtvrtek 26. července 2012 na pulty biografický film Kličko za 199,- Kč. Boxeři. Legendy. Bratři. Světoví šampioni v těžké váze.

Podívejte se na detailní portrét dvou výjimečných sportovců, ale především bratrů, Vitalije a Vladimíra Kličkových. Sledujte jejich osudy a kariéru během dětství na socialistické Ukrajině, v dobách jejich tvrdých boxerských začátků i ve chvílích, kdy se z nich staly mezinárodní sportovní legendy. Prožijte s nimi úspěchy i dílčí nezdary, zlá období i triumfální návraty, stejně jako jejich vzájemné konflikty. Příběh bratrů – boxerů upoutá a inspiruje sportovní fanoušky i ty, kteří dosud nikdy nespatřili ring.

 

Na imdb.com 79 procent, na csfd.cz 87: Velmi zdařilý dokument o velmi inteligentních bratrech, mixující minulost s aktuálními výpověďmi.

Zadní strana 

Žánr: Biografický / Dokument / Sportovní

Země původu: Německo

Rok vzniku: 2011

Délka: 113 minut

Původní název: Klitschko

Světová premiéra: duben 2011- USA (Tribeca Film Festival)

Režie: Sebastian Dehnhardt

Scénář: Sebastian Dehnhardt

Produkce: Leopold Hoesch

Hudba: Stefan Ziethen

Kamera: Johannes Imdahl

Střih: Lars Roland

Společnost: Broadview TV

Účinkují: Lamon Brewster, Chris Byrd, Bernd Bönte, Pearlman Hicks, Don King, Naděžda Uljanovna Kličko, Natalia Kličko, Vitalij Kličko, Vladimir Kličko, Klaus-Peter Kohl, Lennox Lewis, Henry Maske, Larry Merchant, Falk Nebiger, Hayden Panettiere, Dan Rafael, Hartmut Scherzer, Andrej Schistow, Fritz Sdunek, a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1, 2.0 anglicky, česky, španělsky, rusky

Titulky: česky, anglicky, francouzsky, španělsky, arabsky, dánsky, holandsky, finsky, řecky, hindsky, maďarsky, norsky, rusky, švédsky

Obraz: barevný 16:9 (1,78:1)

Bonus: Z natáčení filmu Kličko, Tréninková akademie, Vladimír vs. David Haye a další