Špidla Data Processing – Říše víl – Po stopách pirátů (PC hra)

Ke čtvrtku v trafikách neodmyslitelně patří hry a hříčky z dílny společnosti Špidla Data Processing a nejinak tomu bude i 2. srpna 2012, kdy bude ke koupi Říše víl – po stopách pirátů, zábavná počítačová hra nejen pro děti z edice Hráčův ráj za 59,- Kč.

Viděl jsem připlouvat k pobřeží tři plachetnice. Asi na náš ostrov zabloudili zase nějací cizinci, říkala jsem si. Ale pak jsem spatřila černou vlajku s lebkou a překříženými hnáty a bylo mi jasné, že e jedná o lodě korzárů. Zkoprnělá strachem jsem pak jen mlčky pozorovala, jak z lodi vyskakují po zuby ozbrojení piráti a chytají jednu vílu za druhou. Každou z nich umístili do malého diamantového krystalu, který sloužil jako magické vězení. Následně tyto drahokamy roztrousili po celém ostrově. Já jediná jsem unikla. Sama však nedokážu najít a vysvobodit všechny unesené víly. Pomůžete mi?

 – pohádkový příběh

– 4 herní módy

– více než 100 úrovní

– RPG systém a vylepšování herní postavy

– zábavné minihry

 

V předaleké zemi za devaterým mořem se na jednom kouzelném ostrůvku rozkládá bájná říše víl. Tato malá a velice přátelská stvoření zde žila v klidu a míru až do doby, než se jednoho dne u břehu ostrovu objevili piráti. Okamžitě pochytali všechny kouzelné víly a uvěznili je do malých diamantových krystalů. Každý z těchto diamantů pak bedlivě na ostrově ukryli tak, aby je nikdo jiný nenašel. Polohu těchto předmětů však pečlivě zaznamenali do mapy.

Jediná světluška Ariana dokázala tomuto běsnění pirátů uniknout. Neváhala ani minutu a vydala se okamžitě hledat pomoc. A našla vás. Pomůžete jí zachránit její družky? Staňte se hrdinou právě vy! Vydejte se po stopách nebezpečných pirátů! Najděte a zachraňte všechny víly! V této originální spojovačce musíte vždy propojit vždy alespoň tři stejné symboly a osvobodit uvězněné víly z diamantových skořápek! Vyberte si jednu ze dvou úrovní obtížnosti. Vyzkoušejte si celkem čtyři naprosto odlišné herní módy. Sbírejte magické žaludy a vylepšujte svou herní postavu. Vychutnejte si pohádkový příběh sestávající z více než 100 úrovní a spousty miniher, které vás zabaví na několik dlouhých dní. Soupeřte s kamarády u jednoho PC. Užijte si tuto originální logickou hru!