Špidla Data Processing – Maestro – Hudba smrti – Sběratelská edice (PC hra)

Ve čtvrtek 9. srpna 2012 se kromě očekávané reedice objevuje v trafikách od společnosti Špidla Data Processing navíc i další (již také známý) titul v nové úpravě, Maestro – Hudba smrti – Sběratelská edice za 99,- Kč

Vychutnejte si tajemný příběh plný napětí a nádherných animovaných sekvencí ve sběratelské edici! 

– Hororový příběh plný mystik a napětí

– Strategická příručka 

– Pokračování ponurého příběhu 

– Kouzelná hudba ke stažení 

– Původní grafické nákresy

– Tapety na plochu

– Děsivý spořič obrazovky 

Všude vládla panika. Bohatí se houfně stěhovali pryč. Chudí se jen modlili za lepší zítřky. Takový rozruch dokázala vyvolat jedna zpráva v novinách s titulkem: Smrtelná epidemie před branami Paříže. Stálo v ní, že v nedalekém městečku propukla neznámá nemoc způsobující předčasné stárnutí a okamžitou smrt. Lékaři si s ní stále neví rady. Neexistuje žádná protilátka. Všechna média okamžitě spekulovala, zda Francii nezasáhla další morová rána. I vy byste nejraději vzali nohy na ramena. Ale osud tomu chtěl jinak.

 

Proto, zatímco všichni utíkají co nejdále od epicentra výskytu, vy se musíte vydat opačným směrem. Musíte zjistit, co způsobuje tato nenadálá úmrtí a najít účinnou protilátku. Již v počátku pátrání vás upoutá smyslná hudba, která se objeví pokaždé, když začnou umírat lidé. Pokuste se zjistit, jak to spolu souvisí! Pusťte se do hledání pravdy ve strašidelné adventuře, která je protkaná stylovou hudbou od začátku až do konce!

Zadní strana

Sběratelská edice vám přináší jedinečný herní zážitek. Vychutnáte si pokračování příběhu v další bonusové kapitole. Navíc od nás obdržíte strategickou příručku, obsahující stručný návod ke hře. Nestane se vám, že se ve hře "zaseknete" na dlouhé dny. Po celou hru vás bude provázet kouzelná hudba, kterou si můžete nahrát do počítače a pouštět si ji, kdykoliv se vám zachce. Prohlédnete si i původní grafické nákresy od samotných tvůrců hry. To vše na vás čeká jen ve sběratelské edici. Nenechte si ujít jednu z nejzábavnějších adventur poslední doby!