Magic Box – John Carter: Mezi dvěma světy

MagicBox přidává do nabídky další předem nehlášený titul, podle rozvozového plánu PNS se v pátek 10. srpna 2012 dočkáme na pultech DVD John Carter: Mezi dvěma světy za 399,- Kč. Ztracen v našem světě. Nalezen v jiném.

Disney a uznávaný režisér Andrew Stanton (Oscar za nejlepší animovaný film roku 2008, VALL-I) vám přinášejí báječné akční dobrodružství, které se odehrává na tajemné a exotické planetě Barsoom (Mars). Film vychází z dnes již klasického románu Edgara Burroughse a vypráví příběh Johna Cartera, zkušeného válečníka a vysloužilého armádního důstojníka, který se z nepochopitelných důvodů ocitne na Marsu, kde se nedobrovolně zaplete do konfliktu nevídaných rozměrů. Na planetě nalezne svět na pokraji zkázy – a aby ho mohl zachránit, musí v sobě znovu objevit svou lidskou stránku. DVD John Carter: Mezi dvěma světy přichází nejen s úžasnými speciálními efekty, skvělými postavami a zloduchy, kteří nahánějí hrůzu, ale přináší i spoustu dosud neviděného bonusového materiálu. Tento inspirující příběh o hrdinství jednoho člověka zaujme celou vaši rodinu.

Na imdb.com 68 procent, na csfd.cz 65: Trikově brilantní pokleslá literatura bez náznaku logiky, políček do tváře všem fanouškům kultovního komiksu z Ábíčka.

Žánr: Akční / Fantasy/ Sci-fi / Dobrodružný

Země původu: USA

Rok vzniku: 2012

Délka: 126 minut

Původní název: John Carter

Světová premiéra: 22. února 2012 – USA, Los Angeles

Premiéra v ČR: 8. března 2012

Režie: Andrew Stanton

Námět: Edgar Rice Burroughs (román „A Princess of Mars“)

Scénář: Andrew Stanton, Mark Andrews, Michael Chabon

Produkce: Lindsey Collins, Jim Morris, Bob Roath, Colin Wilson

Hudba: Michael Giacchino

Kamera: Daniel Mindel

Střih: Eric Zumbrunnen

Kostýmy: Mayes C. Rubeo

Společnost: Walt Disney Pictures

Natáčeno: Moab, Utah, USA / Big Water, Utah, USA / Ham House, Richmond, Surrey, Velká Británie / Longcross Studios, Chobham Lane, Longcross, Surrey, Velká Británie / Millard County, Utah, USA / Shepperton Studios, Shepperton, Surrey, Velká Británie / Shiprock, New Mexico, USA / Utah, USA

Hrají: Taylor Kitsch (John Carter), Lynn Collins (Dejah Thoris), Samantha Morton (Sola), Willem Dafoe (Tars Tarkas), Thomas Haden Church (Tal Hajus), Mark Strong (Matai Shang), Ciarán Hinds (Tardos Mors), Dominic West (Sab Than), James Purefoy (Kantos Kahn), Bryan Cranston (Powell), Polly Walker (Sarkoja), Daryl Sabara (Edgar Rice Burroughs), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky, anglicky, slovensky

Obraz: barevný 16:9 (2,40:1. podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: 100 let výroby, Audiokomentáře