Magic Box – Toy Story 3: Příběh hraček

Magic Box ve středu 15. srpna 2012 nabízí za 199,- Kč třetí pokračování úspěšného animáku Toy Story 3: Příběh hraček.

Tvůrci Disneyho pixarovského průkopnického animovaného trháku vás znovu zvou do herny, kde vás čeká dojemný a veselý nezapomenutelný příběh. Ve filmu Příběh hraček 3 se na plátno vrací Buzz Rakeťák, Woody a ostatní členové party hraček, které čeká zcela nové dobrodružství a také noví kamarádi, někteří plastoví, někteří plyšoví – například protějšek krasavice Barbie, Ken, ježek Bodlinka a po jahodách vonící medvídek Mazel. Kritik Scott Mantz z deníku Access Hollywood snímek označil za: „nejzábavnější, nejlepší a nejnapínavější Příběh hraček ze všech."

Andy se chystá odjet na vysokou školu a Woody, Buzz, Jessie a ostatní Andyho věrné hračky nevědí, co s nimi bude dál. Když se shodou náhod dostanou do Sluneční školky, setkají se s hromadou cizích hraček a brzy si uvědomí, že je potkalo zcela nové bláznivé dobrodružství.

Kromě nového příběhu Buzze, Woodyho a jejich kamarádů na DVD uvidíte i plno bonusů, včetně Pixarova krátkého filmu Den a Noc, Příběh hraček 3 zrátka letí do nekonečna a ještě dál!

 

Ve filmu Toy Story 3: Příběh hraček 3D se tvůrci milované série příběhů o hračkách "Toy Story" vrací do kouzelného světa nám dobře známých hraček. Chlapec Andy už vyrostl a chystá se na vysokou školu. Buzze, Woodyho a zbytek hraček tak čeká nejistá budoucnost. Toy Story 3: Příběh hraček 3D je zbrusu nová dobrodružná komedie, ve které se naši staří známí hrdinové dostanou do školky plné rozjívených dětí a batolat. Obzvláště nezkrotná batolata se už nemohou dočkat, až dostanou tyhle "nové" hračky do svých malých, upatlaných ručiček. Přestože naše hrdiny čeká nejedna horká chvilka, dobře ví, že nesmí jeden druhého zradit a že se musí pohromadě. A k tomu všemu čeká panenku Barbie první osudové setkání s Kenem…

Laťka opět zůstala vysoko, na imdb.com 85 procent, na csfd.cz 84 procent: Ohňostroj nostalgie a nápadů.

Zadní strana 

Žánr: Animovaný / Dobrodružný / Komedie / Rodinný / Pohádka

Země původu: USA

Rok vzniku: 2010

Délka: 98 minut

Původní název: Toy Story 3

Světová premiéra: 12. června 2010 – Itálie (Taormina Film Festival)

Premiéra v kinech ČR: 17. června 2010

Režie: Lee Unkrich

Scénář: John Lasseter, Andrew Stanton, Lee Unkrich, Michael Arndt

Produkce: Darla K. Anderson, Nicole Paradis Grindle, John Lasseter

Hudba: Randy Newman

Střih: Ken Schretzmann, Lee Unkrich

Společnost: Pixar Animation Studios / Walt Disney Pictures

Hlasy v původním znění: Tom Hanks (Woody), Tim Allen (Buzz Lightyear), Joan Cusack (Jessie), Ned Beatty (Lotso), Don Rickles (pan rajčatová hlava), Michael Keaton (Ken), Wallace Shawn (Rex), John Ratzenberger (Hamm), Estelle Harris (paní rajčatová hlava), John Morris (Andy), Jodi Benson (Barbie), Emily Hahn (Bonnie), Laurie Metcalf (Andyho máma), Blake Clark (Slinky Dog), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, srbsky, slovensky

Titulky: česky, anglicky, slovensky, srbsky

Obraz: černobílý PAL 16:9 (1,78:1, podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: Krátký film: Den & Noc, Záznamy z misí Buzze Rakeťáka: Umění dobrodružství, Cesty ke studiu Pixar = Střih, 3 historky ze studia, Celá parta je tu, a mnohem více!