Bontonfilm – Piráti!

Se svou animovanou troškou do mlýna v neděli 26. srpna 2012 přichází také Bontonfilm, který posílá do trafik DVD Piráti! za 299,- Kč. Zemřeš smíchy s piráty.

Napněte plachty a vydejte se na zábavnou plavbu plnou úžasných pirátských kousků v podání největší bandy břídilů, která kdy brázdila sedmimoří!

Když proslulého Piráta Kapitána poněkolikáté zesměšní jeho rivalové Černý Bellamy a Šavle Liz, rozhodne se vynaložit veškeré síly, aby konečně získal vytouženou cenu Pirát roku! S pomocí věrného papouška jménem Polly a chatrné posádky se Pirát Kapitán utká s ďábelskou královnou a pokusí se zachránit mladého vědce. Navíc musí mít stále na paměti to, co každý pirát miluje ze všeho nejvíce: Dobrodružství!

Film ukazuje události, které se přihodí bandě bodrých smolařských pirátů, když křižují sedm moří v dobrodružství hodném barona Prášila. Jejich cesta vede z Karibiku až do viktoriánského Londýna, kde se setkají s všemocným nepřítelem, který je odhodlán vymazat piráty z povrchu zemského jednou provždy. Piráti zjišťují, že jejich pátrání je vítězství dobrosrdečného optimismu nad nudným násilím zdravého rozumu!

Na imdb.com 68 procent, na csfd.cz 67: Animáky nejsou jen od Disenyho – Pixaru a DreamWorks. Neuvěřitelná hromada všelijakých vtípků a citací v poněkud praštěném příběhu.

Žánr: Animovaný / Dobrodružný / Komedie / Rodinný

Země původu: Velká Británie / USA

Rok vzniku: 2012

Délka: 84 minut

Původní název: The Pirates! Band of Misfits

Světová premiéra: 28. března 2012 – Belgie / Francie / Irsko / Velká Británie

Kinopremiéra v ČR: 26. dubna 2012

Režie: Peter Lord, Jeff Newitt

Scénář: Gideon Defoe

Produkce: Susan Breen, Julie Lockhart, Peter Lord, Carla Shelley, David Sproxton

Hudba: Theodore Shapiro

Kamera: Charles Copping, Frank Passingham

Střih: Justin Krish

Společnost: Aardman Animations / Sony Pictures Animation

Hlasy v původním znění: Hugh Grant (Kapitán), Martin Freeman (pirát se šátkem), Imelda Staunton (královna Viktorie), David Tennant (Charles Darwin), Jeremy Piven (Černý Bellamy), Salma Hayek (Šavle Liz), Lenny Henry (Peg Leg Hastings), Brian Blessed (král pirátů), Anton Yelchin (pirát albín), Brendan Gleeson (pirát s dnou), Ashley Jensen (překvapivě zaoblený pirát), Al Roker (pirát, který má rád západy slunce a koťata), Mike Cooper (admirál Collingwood), David Schneider (Scarlett Morgan), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, bulharsky, maďarsky, portugalsky, 2.0 polsky, 2.0 turecky

Titulky: česky, slovensky, anglicky, portugalsky, maďarsky, polsky, turecky, bulharsky, chorvatsky, hindsky, islandsky, rumunsky, srbsky, slovinsky

Obraz: barevný PAL 16:9 (1,85:1, podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: Pan Bobo a jeho kartičky, Rozhýbané obrázky, Natáčení scény s vanou