Špidla Data Processing – Fantom – Zločin v Benátkách: Speciální edice (PC hra)

Ve čtvrtek 30. srpna 2012 rozmnoží počet trafikově dostupných her společnost Špidla Data Processing vydáním dalšího titulu, do prodeje dorazí za 99,- Kč speciální edice hledačky Fantom – Zločin v Benátkách.

Benátky obchází strach a hrůza. Přímo na velkolepém karnevalu došlo ke zmizení dvou dam. Dokážete je přivést živé a zdravé zpátky? 

– Strategická příručka

– Děsivý spořič obrazovky

– Nádherné tapety na plochu

 

DĚSIVÁ HLEDAČKA Z NÁDHERNÝCH BENÁTEK

Detektive, řeknu vám všechno, co vím. Naposledy byly má žena Karla s dcerou Lisou spatřeny, jak nasedají do gondoly a vydávají se směrem k našemu domovu. Žel bohu, tam již nikdy nedorazily.

Snažil jsem se vypátrat, jaký osud je postihl. Leč marně. Jediné, co jsem zjistil je, že v inkriminovanou dobu je zahlédlo několik svědků. Doprovázel je údajně nějaký tajemný muž. Měl na hlavě nasazenou prazvláštní masku s ptačím zobákem a tradiční úbor, který nosili dříve lékaři v době epidemie moru. Zní to neuvěřitelně. Ale ti, co je zahlédli, tvrdí, že jim během pár vteřin zmizeli z očí. Jako kdyby se do země propadli. Zůstala po nich jen prázdná loďka. Více se mi zjistit nepodařilo. Mou jedinou nadějí jste vy, detektive. Pomozte mi najít mou milovanou rodinu!

 

Prozkoumejte každý zapadlý kout Benátek a najděte zločince, který unesl dvě dívky.

Sběratelská edice přináší navíc spoustu bonusového obsahu (hudba, obrázky ze hry atd.) A samozřejmě ještě další detektivní zápletku, která vás opět zavede do nitra romantické Itálie. Nenechte si ujít jednu z nejlepších adventur letošního roku!

Co navíc přináší sběratelská edice?

– Strategickou příručku

– Nádherné tapety na plochu

– Děsivý spořič obrazovky

– Prozkoumejte Benátky

Zadní strana