Špidla Data Processing – Chytrolín – Tajemství vesmírné fyziky (PC hra)

Čtvrtek 13. září 2012 znamená další titul od společnosti Špidla Data Processing, tentokrát je to za 59,- Kč premiérová zábavná logická hra Chytrolín – Tajemství vesmírné fyziky v edici Hráčův ráj.

Marťané napadli naši milovanou Zemi a snaží se ji obsadit. Přece to tak nenecháte! Nemáte sice supermoderní technologii, ale na rozdíl od svých nepřátel umíte používat mozek. Ukažte všem, že i když máte holé ruce, dokážete ochránit svou planetu před nezvanými návštěvníky!

 – Řešte zapeklité hlavolamy

– Nacházejte svá vlastní řešení

– Používejte cizí technologii

– Porazte své nepřátele 

Obrazovka ze hry

Obrazovka ze hry

Obrazovka ze hry

Obrazovka ze hry

Obrazovka ze hry

Obrazovka ze hry

Obrazovka ze hry

Obrazovka ze hry 

Útoky mimozemšťanů se začaly stupňovat. Jedinou nadějí lidstva jste vy – čerstvý student vojenské akademie. Než se však vydáte bojovat s návštěvníky z Marsu, musíte projít armádním výcvikem. Staňte se vojákem. Odrazte útoky cizáků a zachraňte planetu Zemi!

V logické hře Chytrolín musíte za pomoci několika daných pomůcek (balónků, kyblíků, zrcadel, teleportů, antigravitačních zařízení, výbušnin a spousty dalších zařízení) vyřešit hlavolam. Vašim úkolem je rozmístit objekty takovým způsobem, abyste vždy dosáhli cíle mise. V rámci výcviku se naučíte využívat zákony fyziky. Dozvíte se, jak zničit laserové věže odrazem paprsků od skla nebo je odpálit prostřednictvím výbušniny. Později na vás čekají daleko složitější mise, ve kterých budete mít k dispozici i desítku předmětů a budete si lámat hlavu nad tím, kam je máte umístit. Zdařilý fyzikální model zaručuje, že se všechny věci na obrazovce chovají jako ve skutečnosti. Podléhají působení gravitace, po nárazu padají k zemi a nebo se od sebe odrážejí. Každou úroveň lze navíc vyřešit několika způsoby. Vše se odvíjí jen od vaší fantazie a vlastní vynalézavosti. Dokažte, že vaše logické myšlení je tou nejúčinnější zbraní na světě!

Vhodné pro děti – neobsahuje násilí

Celá hra v češtině

Zadní strana