Špidla Data Processing – Piková dáma (PC hra)

Ve čtvrtek 27. září 2012 měla na pulty dorazit další z počítačových her z nabídky společnosti Špidla Data Processing, za 99,- Kč disk Piková dáma ve Sběratelské edici. Hledačka plná magie! Na pultech až v sobotu 29. září 2012.

Všichni měli společný cíl. Prozkoumat opuštěné sídlo Hraběnky. A v jeho útrobách najít 52 magických karet, které svému držiteli přinesou neskutečné bohatství. Hnáni touhou po penězích nedbali varování místních. A to se jim stalo osudným. Už je nikdo nespatřil…

– Český dabing

– Strategická příručka

– Strašidelný spořič obrazovky

– Krásné tapety na plochu

Pozor, sběratelská edice! Ještě delší, napínavější a zapeklitější hra než obvykle. Vydejte se do útrob hrůzostrašného paláce a zjistěte, jaký osud potkal Pierra i všechny ostatní návštěvníky domu hrůzy! Vychutnejte si navíc pokračování hlavního detektivního příběhu a bonusový obsah.

 

Jen málokteré místo přitahuje takovou pozornost jako polorozpadlá usedlost, kterou dříve obývala samotná Hraběnka. Hraběnka měla pověst podivína. Ve svém sídle žila sama, společnost ji dělalo pouze služebnictvo. Její osudovou zálibou byly karty. A nutno podotknout, že měla v kartách neuvěřitelné štěstí. Snad nikdy neprohrála. Jedni ji podezřívali, že podvádí. Jiní tvrdili, že uzavřela smlouvu se samotným ďáblem a na oplátku dostala balíček magických karet. Ani jedno se však nikdy nepotvrdilo.

Po její smrti se spousta zvědavců pustila do prohledávání sídla ve snaze najít kouzelné karty. Žel bohu, tyto odvážlivce už nikdy nikdo neviděl. Naposledy zde byl spatřen váš kolega, mladý detektiv Pierre. Na rozdíl od jiných však nehledal žádný ďábelský artefakt, ale pátral po další pohřešované osobě. I on však zmizel neznámo kam…

Zadní strana