Magic Box – Disney Junior: Jake a piráti ze Země Nezemě

Společnost MagicBox těží ze své nabídky Disneyovské produkce, v pátek 12. října 2012 má za 149,- Kč dorazit na pulty DVD Disney Junior: Jake a piráti ze Země Nezemě. Truhla plná pirátské zábavy!

Vydejte se na dobrodružnou výpravu při březích země Nezemě. Společně s Jakem, Izzy a Cubbym, jejich kamarádem papouškem jménem Skully a spolehlivou lodí Bucky projdete močály a dostanete se do kouzelné džungle, budete řešit pirátské potíže a hledat ztracený poklad. Ale pozor na kapitána Hooka! Ten si totiž se svým věrným pomocníkem Smeem stále brousí zuby na dětský poklad, takže bude potřeba bezvadné spolupráce, lstivých nápadů a trošku kouzelného prášku, aby ho naši hrdinové přemohli.

DVD Jake a piráti ze země Nezemě obsahuje sedm epizod plných napětí, pokladů a báječných pirátských písniček, díky nimž zažijte spoustu zábavy!

 

První nový animovaný seriál z Disney Junior „Jake a piráti ze Země Nezemě" je interaktivní seriál plný hudby sledující honbu za pokladem. Představí se v něm dětská posádka pirátské lodi – vůdce Jake a jeho kamarádi Izzy a Kubík. Seriál sleduje jejich dobrodružství v Zemi Nezemi, kde se snaží přechytračit dvě nechvalně známé postavy z klasické disneyovky Petr Pan – kapitána Hooka a Smeeho.

 

Jake, kamarádi a jejich papoušek Skully prožijí v každé epizodě, kdy se plaví za skrytými poklady na lodi Bucky daleko od své skrýše na Ostrově Pirátů, dvě dobrodružství. Během toho pilují týmovou práci, řešení problémů a fyzičku – učí se manévrovat okolo Hooka a Smeeho, za splnění jednotlivých úkolů, jako je překonání bahnitého močálu, houpání se na vinné révě a sklouzávání vodopádů, dostávají zlaté mince.

V seriálu uslyšíte originální pirátský rock – hudbu v podání The Never Land Pirate Band, složenou z Lorena Hoskinse a Kevina Hendricksona, jejich animovaná alter ega, Sharky a Bones, se objevují v každé epizodě a zpívají v ní pirátské písničky. Pirátští rockeři nazpívali také titulní píseň „Jake a piráti ze Země Nezemě" a složili hudbu k seriálu. Každou epizodu uzavírá veselý videoklip zobrazující The Never Land Pirate Band, kteří zpívají písničku.

 

Má-li být na disku 7 epizod, pak podle imdb.com by to měly být tyto:

1. Hide the Hideout!/The Old Shell Game – 14. února 2011

2. Hats Off to Hook!/Escape from Belch Mountain – 15. února 2011

3. Off the Hook/Never Say Never! – 16. února 2011

4. Yo Ho, Food to Go!/Basketballs Aweigh! – 17. února 2011

5. The Sky’s the Limit/Bucky Makes a Splash – 18. února 2011

6. Happy Hookday!/No Returns! – 19. února 2011

7. Izzy’s Pirate Puzzle/The Never Land Games – 21. února 2011

Na imdb.com 66 procent, na csfd.cz 24: Zločin na dětech a Peteru Panovi.

Žánr: Animovaný / Dětský / Pohádka

Země původu: USA

Rok vzniku: 2011

Délka: 162 minut

Původní název: Jake and the Neverland Pirates

Režie: Kelly Ward, Howy Parkins, Mickey Corcoran

Scénář: Kevin Campbell, Mark Drop, Mark Seidenberg, Ashley Mendoza, Kelly Ward, Don Gillies, Nicole Dubuc

Produkce: Bradley Bowlen, Rob LaDuca, Mark Seidenberg, Carrie Lynn Certa

Hudba: Kevin Hendrickson, Loren Hoskins

Střih: Reid Kramer, Mark Seidenberg

Společnost: Walt Disney Television Animation

Hlasy v původním znění: Madison Pettis (Izzy), Jonathan Morgan Heit (Cubby), Colin Ford (Jake), Corey Burton (kapitán Hook), David Arquette (Skully), Loren Hoskins (Sharky), Jeff Bennett (Mr. Smee), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky, anglicky, slovensky

Obraz: barevný PAL 16:9

Bonus: Perryho karaoke, Jukeboxovátor doktora Dutošvarce, „Dvacetimetrová sestra útočí", Krátké ukázky