Vapet – Láska si nevybírá

Vapet stále nachází u nás neznámé tituly a v pondělí 15. října 2012 vydává romantické drama s českým názvem Láska si nevybírá v pošetce za 75,- Kč.

Je to už pěkných pár let, co byli všichni pohromadě. Na univerzitě se stali nerozlučnými přáteli, ale život každého z nich zavedl na jinou cestu. Všichni se nakonec potkají na jedné svatbě a radostnou událost začínají protkávat nitky minulosti.

 

Sam se po letech setká se svou Amy, která je teď už ale vdaná. O svobodnou Victorii zase soupeří dva nejlepší přátelé a Sarah, jenž si své panenství schovávala pro toho pravého, možná potká muže, na kterého celá ta léta čekala.

O svatebním víkendu se vše zkomplikuje, na povrch vyplouvají dávné lásky a emoce. Obstojí jejich přátelství i po tolika letech?

Na imdb.com všehovšudy 54 procent, na csfd.cz bez jediného komentáře 68: Deset postav, z toho maximálně 4 mohou upoutat divákovu pozornost zamotáním do milostných trojúhelníků. Opravdu může někdo věřit tomu, že chlap, který se po letech cestování Evropou vrátí domů do USA, je šokován zjištěním, že ta „jeho" je dávno vdaná?

Zadní strana 

Žánr: Drama / Romantický

Země původu: USA

Rok vzniku: 2009

Délka: 84 minut

Původní název: Not Since You

Světová premiéra: 25. října 2009 – USA (Hollywood Film Festival)

Režie: Jeff Stephenson

Scénář: Jane Kelly Kosek, Brent Laffoon, Jeff Stephenson

Produkce: Jade DeCosta, Christine Duell, Ashley Epting, Jane Kelly Kosek, Erich Lochner, Ken Locsmandi

Hudba: Christopher Brady

Kamera: Helge Gerull

Střih: Avril Beukes

Kostýmy: Luellyn Harper

Společnost: Wonder Entertainment

Natáčeno: Athens, Georgia, USA

Hrají: Desmond Harrington (Sam Nelson), Kathleen Robertson (Amy Smithová), Christian Kane (Ryan Robertz), Jon Abrahams (Howard Stieglitz), Sunny Mabrey (Victoria Garyová), Will Estes (Billy Sweetzer), Elden Henson (Joey ‚Fudge‘ Fudgler), Sara Rue (Sarah ‚Doogs‘ Dooginsová), Barry Corbin (strýc Dennis), Liane Balaban (Heather), Victoria Leigh (Ashley), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9 (podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: