Bontonfilm – Comeback – 3. série (4 DVD)

Bontonfilm pokračuje v pátek 18. října 2012 ve vydávání "rodinného stříbra" televize Nova a za 399,- Kč vychází další balík 4 DVD, opět s výběrem epizod, tentokrát v počtu 18ti ze třetí sezóny seriálu Comeback.

Oprašte doma na poličce sváteční půllitry, doplňte zásobu lahváčů a hlavně se psychicky připravte na poslední dávku osmnácti epizod toho nejlepšího českého sitcomu Comeback.

Hrdinou seriálu je Tomáš, který se živí jako majitel obchodu s deskami. Plány na normální život mu ale hatí jeho svérázný bratr Ozzák, zapřisáhlý metalista. Ten odmítá hudbu prodávat buď proto, že jde o jeho oblíbený žánr (rock, metal) a pak nemůže být předmětem kšeftu, nebo proto, že ji nesnáší (pop, dechovka a vlastně všechno ostatní) a zájemce o ni z obchodu vyhazuje. Když do obchodu přijde nová pracovní síla – Marcelka- zdá se, že si Tomáš konečně oddychne. Opak je však pravdou – jak by si mohla tato bývalá fanynka Tomiho Paciho rozumět s vyznavačem Sepultury? Naštěstí se může Tomáš spolehnout na svou krásnou a chytrou dceru Ivu, která z něj má sice trochu legraci, ale stará se o domácnost a když je potřeba, jedná dospěleji než Tomáš i strýc Ozzák dohromady. 

Seznam vybraných epizod:

DVD 1 

Cesta do Vtelna

Zlatá ledvina

Boží frisbee 

Sbohem, Káhiro!

Bejk

 

DVD 2

Křik kormorána

Zabijačka

Sulc

Holter

Strakonický bubák

 

DVD 3

Havárie

Francouzská restaurace

Snad to vyjde příště

Slepák

 

DVD 4

Třinácté pivo

Bez kláves neodejdu

Let mouchy

Obraz paní Rybkové   

Náhled zadní strany z webu PNS 

Údaje o DVD:

Délka: 18 x 27 minut

Zvuk: Dolby Digital 5.1 česky

Titulky: česky pro neslyšící

Obraz: barevný PAL 16:9

Bonus: žádný