Hollywood Classic Entertainment – S tím nic nenaděláš

V rámci obvyklé průměrnosti vydává Hollywood Classic Entertainment další novinkovou komedii, ve středu 14. listopadu 2012 to má být S tím nic nenaděláš za 199,- Kč. Co se má stát, stane se.

Krysten Ritter, Kate Bosworth a Rachel Bilson společně v hlavní roli zábavné komedie o přátelství, životě bez partnera a životní radosti navzdory překážkám.

 

Když láska na jednu noc vyústí v nečekané těhotenství, věci neberou rychlé obrátky nejen pro Kim ale i její spolubydlící, Deenu a Lauru. Jako samoživitelka má Kim velké obavy že nyní už je s randěním konec.

Na imdb.com 50 procent, na csfd.cz 54: Průměrně pitomé. Děti jsou roztomilé, ale zajímá někoho to, co je tu vydáváno za zápletku?

Zadní strana 

Žánr: Komedie

Země původu: USA / Kanada

Rok vzniku: 2011

Délka: 105 minut

Původní název: L!fe Happens

Světová premiéra: 18. června 2011 – USA (Los Angeles Film Festival)

Režie: Kat Coiro

Scénář: Kat Coiro, Krysten Ritter

Produkce: Carissa Blades, Bobbie Blyle, Lauren Bratman, Kat Coiro, Justin L. Levine, David Phillips, Krysten Ritter, Corbin Timbrook

Hudba: Matt Messina

Kamera: Doug Chamberlain

Střih: Adam Catino, Eli Nilsen

Kostýmy: Ilaria Urbinati

Společnost: Stardust Pictures / Dot Dot Dot Productions / Films We Like

Natáčeno: Los Angeles, Kalifornie, USA

Hrají: Krysten Ritter (Kim), Kate Bosworth (Deena), Rachel Bilson (Laura), Geoff Stults (Nicolas), Justin Kirk (Henri), Fallon Goodson (Jayde), Andrea Savage (Patti), Kristen Johnston (Francesca), Rhys Coiro (Marc), Seymour Cassel (Poppop), Louis Silvers (Barry Robert Phillips), Jason Biggs (Sergej), Connor Ross (mimino Max), Zachary Ross (mimino Max), Colin Egglesfield (Ivan #1), Ivan Shaw (Ivan #2), Jenny Mollen (recepční Rita), Abby Brammell (Shiva, učitelka jógy), Marguerite Moreau (Pauline), Lauren Conrad (sama sebe), Katie Morgan (Dr. Katie), Nic Novicki (zdravotní sestra Nic), Merrin Dungey (Hester), Tesla Allgood (Baby J.J.J.), Laura Silverman (slečna Crenshawová), Devan Leos (Billy), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: žádný