Vapet – Kočičí banda

Společnost Vapet neočekávaně v pondělí 12. listopadu 2012 vystřídá praštěné italské komedie animovaným příběhem Kočičí banda v pošetce za 75,- Kč. Všichni kočičáci a fandové kocouří party pozor! Frajer Číč a jeho bandička jsou tu!

Frajer Číč, nejznámější kocour široko daleko, se právě chystá s tlupou kočičích zlodějů rychle vydělat velkou kupu peněz. Jenže v patách je jim strážník Dibble, který se už dlouho snaží legendární gang dopadnout. Číč je ale vychytralý a není snadné ho jen tak přelstít. Když se strážníkovi konečně podaří Číče dopadnout a zatknout, bude muset s banditou spojit síly proti společnému nepříteli. Nový policejní šéf Strictland totiž zavedl ve městě teror a stal se neomezeným vládcem. Má v úmyslu všechno a všechny ovládat. Teď je ten pravý čas na Číčův návrat z vězení.

Kocouři, do akce!

Zatímco původní americký kreslený seriál studia Hannah-Barbera z roku 1961-1962 má na imdb.com 74 procent, jeho celovečerní koprodukční remake si vysloužil pouhých 48 procent. Podle zahraničních komentářů rána do vazu všem pamětníkům a milovníkům původní verze.

Zadní strana 

Žánr: Animovaný / Dětský / Komedie

Země původu: Mexiko / Argentina / Velká Británie

Rok vzniku: 2011

Délka: 87 minut

Původní název: Don gato y su pandilla / Top Cat the Movie

Světová premiéra: 16. září 2011 – Brazílie / Mexiko

Režie: Alberto Mar

Scénář: Timothy McKeon, Kevin Seccia

Produkce: Fernando de Fuentes, Jose C. Garcia de Letona, Alan Ituriel Perez, José Luis Massa

Hudba: Leoncio Lara

Střih: Andrés Fernández

Společnost: Anima Estudios / Illusion Studios

Hlasy v anglické verzi: Jason Harris (Top Cat / Griswald / Lou Strictland / Choo Choo / Brain / Big Gus / Maharaja / Lobster), Chris Edgerly (Benny / Robot), Bill Lobley (strážník Dibble), Ben Diskin (Spook), Matthew Piazzi (Fancy Fancy), Melissa Disney (Trixie), Bob Kaliban (soudce / policejní šéf / starosta), Brian Scott McFadden (Gerry), Fred Tatasciore (Robot / Gorilla), Chris Phillips (Vinny / Spectrum), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, slovensky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9 (podle imdb.com 1,78:1)

Bonus: