Hollywood Classic Entertainment – Město čarodějnic

Další titul ediční řady Horror Fest 2012 připravil Hollywood Classic Entertainment na čtvrtek 22. listopadu 2012, kdy má vyjít další televizní film Město čarodějnic za 149,- Kč. Ať začne hon!

Válečník Erik je pověřen umírajícím králem, aby přivedl zpět dědice trůnu prince Malachiho, který je již dlouhá léta na cestách po kontinentu. Po návratu však skupina zjišťuje, že král je mrtev a království bylo zničeno. Náhle se zjeví tajemný cizinec, který jim prozradí, že původci hrůzného činu jsou čarodějnice. Pod vedením cizince se nový král se svými muži vydává na cestu plnou bitev, zrady, magie a odhalení, aby zachránili království.  

 

Na imdb.com 39 procent, na csfd.cz 33: Na první pohled to možná nevypadá tak zle, ale jde o nudný film se špatným scénářem a ubohými trikovými sekvencemi. V produkci kanálu SyFy patří sice film k tomu lepšímu – což ovšem neznamená, že by nebyl hrozný.

Zadní strana 

Žánr: Fantasy

Země původu: USA

Rok vzniku: 2010

Délka: 86 minut

Původní název: Witchville

Světová premiéra: 22. května 2010 – USA

Režie: Pearry Reginald Teo

Scénář: John Werner, Amy Krell

Produkce: Mike Callaghan, Amy Krell, Brad Krevoy, Reuben Liber

Hudba: Neal Acree

Kamera: Ginnin Cheung

Střih: Jayme Wing

Kostýmy: Yuan Yuan

Společnost: Infotainment China / Witchville Productions

Natáčeno: Yixian, Čína

Hrají: Luke Goss (Malachy), Ed Speleers (Jason), Andrew Pleavin (Erik), Simon Thorp (Kramer), Sarah Douglas (Rudá Královna), MyAnna Buring (Jozefa), Ian Virgo (Hobart), Ava Lyn Koh (hlas Darian), Ian Reed (hradní kněz), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, 5.1 česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9 (podle imdb.com 1,78:1)

Bonus: žádný