Alfedus/IFA movie – Kajínek I: Zločin a trest?

Po velmi dlouhé době se na pultech trafik objevuje logo jedné ze společností, po nichž se před dávnými časy slehla zem. Ve čtvrtek 20. prosince 2012 se ve spolupráci vydavatelů Alfedus a IFA movie v nabídce objevuje DVD Kajínek I: Zločin a trest? za 99,- Kč. Jiří Kajínek. Doživotně odsouzený vězeň v dosud nezveřejněném rozhovoru.

Speciální vydání DVD dosud nezveřejněného rozhovoru s nejznámějším českým doživotně odsouzeným vězněm Jiřím Kajínkem.

Třikrát se mu podařilo uniknout z nejhlídanějších českých vězení. Jeho útěk z přísně střežené věznice Mírov, odkud se mu jako jedinému vězni v historii podařilo uprchnout, se stal legendou. O jeho životních osudech vznikl i úspěšný film.

Život Jiřího Kajínka by ale vydal na filmů několik. Byl úspěšným hazardním hráčem, profesionálním zlodějem, milionářem, údajným nájemným vrahem, nejhledanějším mužem v zemi, mediální hvězdou i sexuálním idolem. A teď je nejznámějším českým doživotně odsouzeným vězněm. Má nadprůměrné IQ i schopnost velmi dobře formulovat věci, které chce říci.

A Vy nyní máte díky tomuto dokumentu jedinečnou příležitost, strávit v jeho charismatické společnosti několik hodin, ve kterých Jiří Kajínek probírá nejen své rodinné poměry, ale i okolnosti svého zatčení, kriminální začátky i zábavné historky z podsvětí. A to v dosud nezveřejněném rozhovoru, exkluzivně pořízeném během několika let, v přísně střežené samovazbě.

Jiří Kajínek je fascinující i kontroverzní osobnost, která rozděluje společnost na dva nesmiřitelné tábory. Na jakou stranu se přikloníte Vy? 

Zadní strana 

Údaje o DVD:

Délka: 64 minut

Zvuk: mono česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9

Bonus: Jak se točí akční film, Film o filmu, Trailer Kajínek