Vapet – Láska na věky

Vapet v pondělí 14. ledna 2013 nabídne další z titulů, se kterým mají naše domácí filmové databáze velký problém (neznají ho) a zahraniční databáze menší problém (moc toho o něm neví). Vyjít má film s českým názvem Láska na věky v pošetce za 75,- Kč.

Lásku je těžké najít, ale lze ji zdokumentovat. Paul McNamara a jeho tým jsou „profíci" ve svém oboru. Natočili už přes 2500 svateb a zachycení prchavých okamžiků plných lásky je pro ně denním chlebem. Paul pokaždé pozná, kterému páru to vydrží a kterému ne. Lásku pozná na dálku, jenže zrovna jemu to v manželství nevyšlo. Teď před ním stojí nelehký úkol: natočit svatbu své bývalé ženy! Ale co když její ženich není tím pravým?

 

Díky Video Guys může být svatební den tím nejkrásnějším dnem vašeho života.

Nenechte si ujít skvělou romantickou komedii!

Na imdb.com 61 procent pomocí 24 hlasů, komentáře nikde žádné, na webu filmu dlouhá řada nejrůznějších ocenění z mnoha (zřejmě inides) festivalů.

Zadní strana 

Žánr: Komedie / Romantický

Země původu: USA

Rok vzniku: 2009

Délka: 90 minut

Původní název: The Video Guys

Režie: Dan Brennan

Scénář: Dan Brennan

Produkce: Jeanne Brennan, Antoinette Lipton

Hudba: John Kilgour

Střih: John Kilgour

Společnost: Curb Entertainment International Corp.

Natáčeno: Port Washington, New York, USA / Manhasset, New York, USA

Hrají: Dan Brennan (Paul), Russ Camarda (Rick), Johnny Ferro (Chuck), Allison Lane (Elizabeth), Samuel Whitten (Godrick), Stephanie Faith Scott (Maggie), Carolyn Morrison (Carol), Alex Aronowicz (Pepper Jack), Diana Brennan (Dana), Sabrina Brennan (Miss Pinky), Ross Donadio (Tom), Thomas Doran (Morris), Christopher Douros (Sam), Drew Henriksen (svatební host), Rachael Palmer Jones (Hope), Vivienne Maya (Abigail Brewsterová), Ligia Quinn (Linda), Madeline Reed (Miss Bosco), Jessica Sherr (Miss Rigby), Donna Sirianni (Kathy), Kate VanDevender (Krissy), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9

Bonus: