Špidla Data Processing – Putování za zvířaty (PC hra)

Ani ve čtvrtek 17. ledna 2013 nechybí na pultech trafik obvyklá hra nejen pro děti. V edici Hráčův ráj nabízí Špidla Data Processing za 59,90 Kč zábavnou logickou hru Putování za zvířaty.

Vydejte se na zábavnou cestu kolem světa! Rozlouskněte zdárně logické minihry, skládačky a složte všechna obrázková puzzle. Poznejte živočichy na všech sedmi světadílech. Pobaví vás celá řiše zvířat!

Ve hře na vás čeká:

 

– Logická hra pro celou rodinu

– Hrajte si a vzdělávejte se

– Procvičte si pamět i postřeh  

 

Před vámi stojí přetěžký úkol. Staňte se uznávaným znalcem, najděte sedm starodávných symbolů a získejte Medailón odborníka na říši zvířat. Čeká vás nejnáročnější zkouška ve vašem životě. Na každém světadilu je ukryt jeden zlatý odznak ve tvaru zvířete. Nejdřív však musíte zdolat desítky logických miniher. Abyste to neměli tak snadné, jejich náplň se během hraní neustále mění. Vyzkoušejte si hledání ukrytých symbolů na hrací ploše. Skládejte obrázková puzzle. Vychutnejte si spoustu zábavných her a vyřešte nespočet zapeklitých úkolů.

Pokud budete šikovní, pak za odměnu nakouknete do bonusových úrovní s doslova pekelnou obtížností. V průběhu hry se dozvíte také spoustu zajímavostí o zvířatech. Procvičte své mozkové závity! Umíte dostatečně rychle myslet?

Užijte si spoustu legrace u zábavné logické hry Putování za zvířaty. Zábava na dlouho zaručena!

Požadavky: Windows XP/Vista/7/8, procesor 800 Mhz a vyšší, 256 MB RAM, DirectX, 31 MB volného místa na disku. Doporučena je myš a zvuková karta.

 

Zadní strana