Hollywood Classic Entertainment – Naboř a ujeď

Hollywood Classic Entertainment má v plánu pro středu 6. února 2013 vyslat do prodeje akční komedii Naboř a ujeď za 199,- Kč. Komedie, která nesundá nohu z plynu.

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů.

 

Na imdb.com 59 procent, na csfd.cz 61: Malá, pro radost tvůrců a naštěstí i diváků natočená road-movie na jedno podívání.

Zadní strana 

Žánr: Akční / Komedie / Romantický

Země původu: USA

Rok vzniku: 2012

Délka: 96 minut

Původní název: Hit and Run

Světová premiéra: 2. srpna 2012 – USA (Traverse City Film Festival)

Kinopremiéra v ČR: 27. září 2012

Režie: David Palmer, Dax Shepard

Scénář: Dax Shepard

Produkce: Tobin Armbrust, Kristen Bell, Adam Blum, Paul Bojic, Paul Bunch, Jim Casey, Audrey Loggia, Tony Loguzzo, Erica Murray, Andrew Panay, Dax Shepard, Nate Tuck, Kim Waltrip, Howard Young

Hudba: Robert Mervak, Julian Wass

Kamera: Bradley Stonesifer

Střih: Keith Crocket

Kostýmy: Brooke Dulien

Společnost: Exclusive Media Group / Panay Films / Primate Pictures / Kim and Jim Productions

Hrají: Kristen Bell (Annie Beanová), Dax Shepard (Yul Perrkins a.k.a. Charles Bronson), Tom Arnold (Randy Anderson), Kristin Chenoweth (Debbie Kreegerová), Michael Rosenbaum (Gil Rathbinn), Jess Rowland (Terry Rathbinn), Carly Hatter (Angella Rothová), Steve Agee (chlap), Bradley Cooper (Alex), Joy Bryant (Neve), Kalimba Bennett (pokladní Mary Ann), John Duff (kulturista), David Koechner (Sanders), Ryan Hansen (Alan), Beau Bridges (Clint Perrkins), Jason Bateman (Keith Yert), Nate Tuck (Pat Rickman), Matt Mosher (student), Sean Hayes (Sandy Osterman), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (1,78:1, podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: žádný