Magic Box – Disney Junior: Detektiv Minnie

I když trafiky pravidelně zásobuje tituly z Mickeyho klubíku (DVD + kniha) jiný vydavatel, společnost MagicBox jich pár má v katalogu také, takže třeba ve středu 30. ledna 2013 bude za 149,- Kč ke koupi DVD Disney Junior: Detektiv Minnie. Hledejte stopy s Minnie a její partou!

Po stopách legrace!

Kdo je největší pátrací eso od dob slavného Sherlocka Holmese? Nikdo jiný než Minnie! Spolu s myšákem Mickeym a dalšími kamarády z Klubíku vyřeší každou zapeklitou záhadu dříve, než bys řekl „Případ uzavřen!"

Hledejte stopy s Minnie a její partou! Minnie a Daisy vyrobily na oslavu Dne Přátelství 12 krásných karnevalových klobouků. Klobouky ale náhle zmizely a jen detektiv Minnie, tajný agent Daisy a TY je můžete znovu nalézt. Sleduj spolu se svými kreslenými kamarády stopy, vyber ty správné pomůcky a využij všechny úžasné vynálezy tajných agentů, abys klobouky vypátral a zjistil, kdo je mohl vzít – a proč! Skvělé dobrodružství a velká porce smíchu, her a hledání stop, to vše je zabaleno ve třech příbězích plných překvapení, týmové práce a zábavy.

Zadní strana 

Žánr: Pohádka / Dětský / Animovaný

Země původu: USA

Rok vzniku: 2010

Délka: 69 minut

Původní název: Disney Junior: Detective Minnie

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: anglicky, česky

Obraz: barevný PAL 4:3 (1,33:1)

Bonus: Púův koláčovník, Fufík zpívá ve sboru