Špidla Data Processing – Dobrá kavárna (PC hra)

Ve čtvrtek 28. března 2013 nechybí na pultech v trafikách další z počítačových her společnosti Špidla Data Processing, v edici Hráčův ráj je ke koupi za 59,90 Kč strategie Dobrá kavárna. Dva lidé – jedna cesta – jeden sen.

Potkala jsem se s Markem náhodou. Slovo dalo slovo a než jsme se nadáli, vrhli jsme se rovnýma nohama do podnikání. Otevřeli jsme si kavárnu. Práce jsme měli zpočátku nad hlavu. Trávili jsme v práci celé dny i noci. Díky tomu mezi námi vzniklo určité pouto. Těžko se to popisuje… ale víte co? Pojďte poodhrnout roušku mého životního příběhu! Podívejte se, jak jsem se s Markem seznámila. A jak jsme společně založili kavárnu snů a propojili dva lidské osudy v jeden.

– Příběh o lásce s vůní kávy

– Podnikatelská strategie

– Budování firmy

 

Připravit dobrou kávu je umění. Ale jenom tohle nestačí. Já i Marek jsme naší práci milovali. Dávali jsme do toho srdce, a proto jsme uspěli. I když začátky nebyly zrovna jednoduché, podařilo se nám vybudovat z polorozpadlé budovy prvotřídní kavárnu. A nakonec jsme se nezamilovali jenom do podnikání…

Co vás čeká? Vydáte se na vzrušující dráhu dvou začínajících podnikatelů. Vybudujete od nuly příjemnou kavárnu. Než se tak stane, je třeba postarat se o chod celého podniku. Je třeba přilákat nové zákazníky a zajistit jejich maximální spokojenost. Včas je obsloužit, namíchat jim pití přesně dle jejich přání. S donáškou drinků a jídel rozhodně neotálejte, ať o své věrné zákazníky nepřijdete! Spokojený zákazník vám za váš špičkový servis rád zaplatí. Za utržené peníze si dokoupíte další vybavení do kavárny a najmete další zaměstnance. Nakonec dojde i na rekonstrukci celého podniku. Hra Dobrá kavárna se pohodlně ovládá pomocí myši a má jednu zvláštnost – dokonale vás pohltí a už nepustí! Otevřete si také vlastní kavárnu! A udělejte z ní vyhlášený podnik!

Typ hry: obsluhovačka.

Hra je vhodná pro děti, neobsahuje násilí. Celá hra je v češtině.

Požadavky: Windows XP/Vista/7/8, procesor 2.0 GHz a vyšší, 1 GB RAM, DirectX, 100 MB volného místa na disku. Doporučena je myš a zvuková karta. 

Zadní strana