Magic Box – Nezvratný osud 5

To už se tak někdy stává. Dlouhá, předlouhá série a v trafikách jen omezený počet dílů z ní. Po jedničce, kterou v roce 2010 nabídl Bontonfilm, pošle MagicBox na pulty v úterý 16. dubna 2013 za 149,- Kč rovnou Nezvratný osud 5. Smrti se nevyhneš.

Všudypřítomná smrt se opět hlásí o své! Poté, co jeden muž díky zlé předtuše zachrání skupinku svých kolegů při katastrofálním zřícení visutého mostu, začne smrt obcházet všechny přeživší. Skupinka nic netušících duší, která neměla nešťastnou událost přežít, se zběsile snaží obstát v děsivém souboji s časem a uniknout smrti ze spárů.

 

Na imdb.com 58 procent, na csfd.cz 59: Stále dokola. Slibný začátek a pak už jen čekání, kdo kdy jak z těch nesympatických ksichtů bez ohledu na logiku a děj chcípne.

Zadní strana 

Žánr: Horor / Mysteriozní / Thriller

Země původu: USA / Kanada

Rok vzniku: 2011

Délka: 89 minut

Původní název: Final Destination 5

Světová premiéra: 4. srpna 2011 – Kanada (Fantasia Film Festival)

Kinopremiéra v ČR: 8. září 2011

Režie: Steven Quale

Námět: Jeffrey Reddick (postavy)

Scénář: Eric Heisserer

Produkce: Richard Brener, Sheila Hanahan, Mathew Hart, Erik Holmberg, Jason Koffeman, Craig Perry, John Rickard, Warren Zide

Hudba: Brian Tyler

Kamera: Brian Pearson

Střih: Eric A. Sears

Kostýmy: Jori Woodman

Společnost: New Line Cinema / Practical Pictures / Parallel Zide Pictures / Jellystone Films

Natáčeno: Cypress Park, British Columbia, Kanada / Vancouver, British Columbia, Kanada

Hrají: Nicholas D’Agosto (Sam Lawton), Emma Bell (Molly Harperová), Miles Fisher (Peter Friedkin), Ellen Wroe (Candice Hooperová), Jacqueline MacInnes Wood (Olivia Castleová), P. J. Byrne (Isaac Palmer), Arlen Escarpeta (Nathan), David Koechner (Dennis), Courtney B. Vance (agent Jim Block), Tony Todd (William Bludworth), Brent Stait (Roy), Roman Podhora (John), Jasmin Dring (Cho), Barclay Hope (Dr. Leonetti), Chasty Ballesteros (recepční v lázních), Mike Dopud (kuchař), Tanya Hubbard (trenérka), Frank Topol (federální agent), Tim Fellingham (rocker), Blaine Anderson (kriminalista-technik), Dawn Chubai (reportérka), Ryan Hesp (číšník Mike), Ian Thompson (řidič autobusu), Andy Nez (školní ochranka), Jodi Balfour (žena), June Pentyliuk (cestující), a další

Údaje o DVD

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, maďarsky, VO polsky

Titulky: česky, anglicky pro neslyšící, arabsky, hebrejsky, maďarsky, polsky, rumunsky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (2,40:1, podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: Nezvratný osud 5: Kruh smrti, váš nezvratný osud (nemusí obsahovat titulky)