Magic Box – 101 dalmatinů 2: Flíčkova londýnská dobrodružství

Úspěšné filmy (a jejich zisk) si vynucují pokračování, která ne vždy dopadají tak skvěle, jak bylo zamýšleno. Společnost Magic Box v úterý 14. května 2013 chystá za zvýhodněných 199,- Kč do trafik DVD 101 dalmatinů 2: Flíčkova londýnská dobrodružství. Disneyho klasika pokračuje!

Štěňata, štěňátka, štěňátečka: v tomto napínavém pokračování filmu 101 dalmatinů, klasiky z dílny Walta Disneyho, je jich všude plno!

Dobrodružství začíná, když Flíček, syn Ponga a Perdity, který prostě nechce být pouze jeden z mnoha, dostane příležitost se setkat se svým televizním idolem, superpsem Bleskem. Tvůrci Flíčkova oblíbeného seriálu oznámí, že hledají novou televizní hvězdu, kterou bude na ulicích Londýna hledat sám Blesk… a Flíček, který je svému idolu stále v patách. Na scénu také znovu vstoupí zlá Cruella, která opět shání štěňata dalmatinů. Tentokrát se jí ovšem postaví superpes Blesk se svým odvážným fanouškem Flíčkem. A právě statečná dvojka velmi odlišných přátel nakonec dokáže proradnou Cruellu zastavit.

A ještě jiná verze oficiálního textu:

Populární animovaný snímek studia Disney 101 Dalmatinů pokračuje zcela novým příběhem ve filmu 101 Dalmatinů II: Flíčkova londýnská dobrodružství. Flíček je stále obklopen spoustou svých bratrů a sestřiček. V tomto moři černobílých skvrnek zatouží vystoupit z anonymního davu a stát se hrdinou – jako jeho televizní vzor Blesk Jednoho dne se Flíček omylem ztratí své rodině a jako zázrakem se setká s Bleskem. A co víc, stane se jeho parťákem!

Život slavného psa ale není zcela tak jednoduchý, jak to vypadá na televizní obrazovce. Mezitím se známá Gruella zamiluje do nového druhu umění – flekatých obrazů. Aby inspirovala jejich tvůrce, unese zbytek dalmatinní rodiny. A tak je na Flíčkovi a Bleskovi, aby spolu vymysleli plán na jejich záchranu. Oba parťáci si tak vyslouží daleko větší obdiv a úctu, než je pomíjivá sláva umělé televizní hvezdy.

Na imdb.com 55 procent, na csfd.cz 53: Záležitost čistě pro děti, nic víc.

Zadní strana

Žánr: Rodinný / Animovaný

Země původu: USA

Rok vzniku: 2003

Délka: 93 minut

Původní název: 101 Dalmatians 2: Patchy’s London Adventure

Světová premiéra: 21. ledna 2003 – USA

Režie: Jim Kammerud, Brian Smith

Námět: Dodie Smith (román „The One Hundred and One Dalmatians“)

Scénář: Jim Kammerud, Dan Root, Garrett K. Schiff, Brian Smith

Produkce: Carolyn Bates, Michael Harrigan, Leslie Hough

Hudba: Richard Gibbs

Střih: Robert S. Birchard, Ron Price

Společnost: Walt Disney Pictures

Hlasy v původním znění: Barry Bostwick (Thunderbolt), Jason Alexander (Lightning), Martin Short (Lars), Bobby Lockwood (Patch), Susan Blakeslee (Cruella de Vil), Samuel West (Pongo), Maurice LaMarche (Horace), Jeff Bennett (Jasper), Jodi Benson (Anita), Tim Bentinck (Roger), Kath Soucie (Perdita), Mary MacLeod (chůva), a další

Údaje o DVD

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, slovensky

Titulky: česky, anglicky, slovensky

Obraz: barevný PAL 4:3 (1,33:1, podle imdb.com 1,66:1)

Bonus: žádný