Hollywood Classic Entertainment – Garfield Show – 16. DVD (Hopsavá fazole)

Společnost Hollywood Classic Entertainment pokračuje v úterý 28. května 2013 za 99,- Kč ve vydávání série příběhů o tlustém líném kocourovi diskem Garfield Show – 16. DVD (Hopsavá fazole).

Je schopen všeho. Mějte se před ním na pozoru!

Tlustý cynický kocour, který zbožňuje italské těstoviny, nenávidí sport a pondělky, sleduje televizi, ať dávají cokoli, ponižuje svého majitele a pohrdá psy. Vychytralá potvůrka, se smyslem pro anglický humor stejně jako nejstarší banánové gagy. Sebevědomý, cynický, lehce ješitný a hlavně nejtlustší kočičí elegán v historii, pán domu i ledničky. Kocour Garfield – král postaviček komiksového stripu. Narodil se v roce 1978 z pera a z čisté lásky kreslíře Jima Davise, kdy jeho tříokénkové kreslené historky začaly vycházet v novinách. V té době netušil, že se stane světovým fenoménem a jednou ho bude denně číst více než 220 milionů fanoušků v 250 zemích světa. I české čtenáře provází tato svérázná postavička na stránkách některých deníků i samostatných knížek už několik let. Nelze se pak divit, že se jeho neodolatelnému a kultivovanému humoru dostalo i animovaného zpracování. Příběhy Garfielda a jeho rodiny, kterým se smějí děti i dospělí, mladí i staří, ženy i muži, dnes sleduje televizní obecenstvo více jak pětatřiceti zemí světa.

Epizody na disku:

89. Zlato pirátů (90. Pirate Gold – ? – 17. června 2011)

Venku prší a to je perfektní příležitost ke sledování pirátských filmů. Garfielda brzy pohltí jeho fantazie a dům se stane pirátskou lodí, zmítanou bouří. Kvík jako první důstojník, Odie jako člen posádky Nosáč. Odie a kapitán Garfield jsou na honu za pokladem. Nevědí ale, že pár drsných psů, Rottweiller, Hercules a Wilfred, hledají úkryt před deštěm a taky něco k jídlu. A Garfieldova „loď“ vypadá jako to správné místo. Ale když kapitán Garfield a jeho posádka narazí na toulavé piráty, musí je v zájmu ochrany svého pokladu porazit!

90. Příliš mnoho Garfieldů (91. Me, Garfield, and I – ? – 20. června 2011)

Garfield je v poslední době na roztrhání. Slíbil Jonovi, že s ním bude každé odpoledne běhat. Nezmarovi, že s ním půjde na setkání Mezinárodního Fanklubu Nezmara, a Odiemu, že s ním bude aportovat. Jediné, co Garfield chce, je sledovat jeho oblíbené pořady v televizi. Když vidí reportáž o doktoru Bonkersovi, který zdokonalil své klonovací zařízení, Garfield dostane ne zrovna skvělý nápad. Ale Garfield zapomene, že i když má nyní klony, které za něj dělají věci, které Garfield dělat nechce, klony jsou pořád Garfield a lenost se dá taky naklonovat!

91. Pizza zdarma (80. Great Pizza Race – ? – 21. března 2011)

Jon nemůže Garfieldovi udělat večeři, protože má rande s Liz. Ale nemá ani dost peněz na Garfieldův obvyklý náklad jídla na dobírku. Řekne Garfieldovi, že si může objednat jen jedno jídlo. Garfield je zdrcen. Rozhodne se pro vynikající Vitovu pizzu. Ale zatímco Jon objednával, dostane Garfield velmi zlomyslný nápad. Vitova pizzerie zaručuje dodání pizzy za méně než 12 minut, jinak je pizza zdarma. S pomocí Jonova kazeťáku se Garfield rozhodne to otestovat. Jedno jídlo prostě nestačí.

92. Hopsavá fazole (94. Full of Beans – ? – 21. června 2011)

Jon dostane poštou velmi zvláštní balíček od svého kamaráda Pabla z Mexika. Na první pohled vypadá balíček jako živý. Hýbe se a poskakuje všude možně. Ale když balíček Jon otevře, objeví se fazole. Když fazole začne poskakovat po celém domě, Jon volá Pablovi, který mu řekne, že je to mexická hopsavá fazole, se kterou je legrace, dokud ji někdo nesní. A přesně to udělá Odie. Brzy hopsavý Odie pustoší celé město, stejně jako Garfield, kterého vzal Odie na projížďku. Jon musí najít způsob, jak fazoli z Odieho dostat.

93. Detektiv Odie (92. Detective Odie – ? – 20. června 2011)

Křečkokrysák Packa je na návštěvě u svého bratrance Kvíka. Kromě toho má Packa velmi podivuhodný zvyk, rád prodává a směňuje věci. Když sebere Jonovu peněženku a vymění ji za velmi drahý náramek paní Shmidiapové, Packův zvláštní zvyk se stane také velmi nebezpečným, protože Jon je zatčen za zločin, o jehož spáchání ani nevěděl! Odie viděl, jak Jona odvážejí, a snaží se varovat Garfielda, který je zaneprázdněn spánkem. Atak to zůstane na Odiem, aby se dostal na zoubek této aféře a očistil Jonovo jméno!

94. Ukradený domov (93. STealing Home – ? – 21. června 2011)

Bruno žije v popelnici nedaleko Garfieldova domu. Odsud může špehovat velmi snadný život, který vede Garfield s Jonem za zády. Proč by měl žít v odpadcích, když by mohl žít stejně dobrým životem? Využije Jonova odjezdu na výlet a rozhodne se převzít dům, když ho tam Garfield nevědomky pustí. Výměna je provedena a Garfield s Odiem skončí v odpadcích, zatímco Bruno si užívá života v Jonově domě. Ale Garfield a Odie vědí, jak změnit smradlavou popelnici na domov, a brzo bude Bruno zase závidět domov, který býval jeho.

Zadní strana

Žánr: Animovaný / Rodinný / Komedie

Země původu: Francie / USA

Rok vzniku: 2008 – 2012

Délka: 73 minut

Původní název: The Garfield Show

Režie: Philippe Vidal

Námět: Jim Davis

Scénář: Jim Davis, Julien Magnat, Mark Evanier, Peter Betts, Jessica Menendez, Christophe Poujol

Produkce: Mark Evanier, Jim Davis, Robert Réa, Kim Campbell, Marie-Pierre Moulinjeune

Hudba: Laurent Bertaud, Jean-Christophe Prudhomme

Společnost: Dargaud Marina / MediaToon / Paws

Hlasy v anglickém znění: Frank Welker (Garfield / Eddie Gourmand), Gregg Berger (Odie / Squeak / Harry), Wally Wingert (Jon Arbuckle / Hercules), Jason Marsden (Nermal / Vito / Lizin otec / Pete / Dr. Bonkers), Julie Payne (Dr. Liz Wilsonová / Lizina matka), Laura Summer (Drusilla & Minerva), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9 (1,78:1)

Bonus: žádný