Magic Box – Scooby Doo: Záhady s.r.o. 1. část

Podle přehledu plánované distribuce na webu PNS hodlala společnost Magic Box ve středu 5. června 2013 poslat na pulty trafik za 149,- Kč titul, který v současné době už ani nemá v katalogu, v prodeji mělo být DVD Scooby Doo: Záhady s.r.o. 1. část. Šup do dodávky! Čeká nová báječná série strašidelných dobrodružství… Jenže nakonec asi až ve čtvrtek 13. června 2013.

Zbrusu nová televizní série se Scoobym-Doo pro všechny rodiny, které mají jejich záhady stejně rádi jako mají Scooby-Doo a Shaggy rádi pizzu … kořeněnou s extra omáčkou!

Přidejte se k partě v Crystal Cove – nejstrašidelnějším místě na zemi – abyste vyřešili hrůzostrašné případy, plné strašidelných bubáků a duchů, vzrušujících honiček, děsivých překvapení a, samozřejmě, Freddyho geniálních pastí. Parta na všechny ty duchařské rekvizity ale už nenaletí. Ví totiž, že za maskou příšery se vždycky skrývá nějaký zloduch. Pak ale dostanou tajemnou stopu od záhadného pana E, který jim předloží zatím největší rébus – musí odhalit tajemství Crystal Cove! Pusťte se spolu se Scoobym-Doo, Shaggym, Freddym, Dalphne a Velmou do čtyř akčních dobrodružství z báječné nové show, která přináší spoustu setsakramentské zábavy!

Epizody na disku:

1 – Střez se, bestie z hlubin (Beware the Beast from Below – 5. dubna 2010)

Režie: Curt Geda

Scénář: Joe Ruby, Ken Spears, Mitch Watson

2 – Plaziví podezřelí (The Creeping Creatures – 19. července 2010)

Režie: Victor Cook, Curt Geda

Scénář: Joe Ruby, Ken Spears, Jed Elinoff, Scott Thomas

3 – Duchovo tajemství (Secret of the Ghost Rig – 26. července 2010)

Režie: Victor Cook

Scénář: Joe Ruby, Ken Spears, Michelle Lamoreaux, Robert Lamoreaux, Mitch Watson

4 – Pomsta krabího muže (Revenge of the Man Crab – 2. srpna 2010)

Režie: Victor Cook

Scénář: Adam Beechen

Na imdb.com 76 procent, na csfd.cz 65: Nová animace, nová cílová skupina, nově zařazené vztahy mezi postavami i vztahy mezi epizodami.

Zadní strana

Žánr: Animovaný / Akční / Dobrodružný / Dětský

Země původu: USA

Rok vzniku: 2010

Délka: 88 minut

Původní název: Scooby-Doo! Mystery Incorporated: Vol. 1

Produkce: Jason Wyatt, Spike Brandt, Tony Cervone, Sam Register, Mitch Watson, Wade Wisinski, Victor Cook

Hudba: Robert J. Kral

Střih: Bruce King

Společnost: Warner Bros. Animation

Hlasy v původním znění: Frank Welker (Fred Jones / Scooby-Doo / Barty Blake / krabí muž), Mindy Cohn (Velma Dinkleyová), Grey DeLisle (Daphne Blakeová / Paula Rogersová / Greta Gatorová), Matthew Lillard (Shaggy Rogers), Dee Bradley Baker (slizký mutant / Franklin Fruitmeir), Jeff Bennett (professor Emmanuel Raffalo / turista), Tony Cervone (Gary), Frances Conroy (Angie Dinkleyová), Beverly D’Angelo (máma), John DiMaggio (Grady Gator / doručovatel), David Kaye (táta), Billy West (Gunther Gator), John O’Hurley (Skipper Shelton), David Faustino (Bud Coleman), George Segal (Peter Trickell), Beth Tapper (Brenda), Patrick Warburton (šerif Stone), Lewis Black (pan E), Gary Cole (starosta Fred Jones Sr.), Vivica A. Fox (Angel Dynamiteová), Udo Kier (profesor Pericles), Kate Higgins (starostka Janet Nettlesová), Frances Conroy (Angie Dinkleyová), Tia Carrere (Judy Reevesová), Tim Matheson (Brad Chiles), Mitch Watson (Ethan), Kath Soucie (Nan Blakeová), Linda Cardellini (Marcy ‚Hot Dog Water‘ Fleachová), John O’Hurley (Skipper Shelton), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky, francouzsky, kastilsky, polsky, řecky

Titulky: česky, řecky, polsky, kastilsky, francouzsky, anglicky pro neslyšící

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (2,40:1)

Bonus: žádný