Bontonfilm – Barbie z Labutího jezera

Společnost Bontonfilm pokračuje v úterý 18. června 2013 za 99,- Kč v nabízení filmových adaptací s panenkou v hlavní roli, do trafik dorazí Barbie z Labutího jezera. Vstupte do světa lásky a kouzel.

Podle oblíbené pohádky a se skvělou hudbou Čajkovského.

Barbie vystupuje ve svém třetím animovaném filmovém příběhu v roli Odette, mladičké dcery pekaře, která se vydává za jednorožcem do Začarovaného lesa. Zlý kouzelník Rothbart chce zničit svou sestřenici, královnu víl, a zmocnit se lesa, proto promění Odette v labuť. Královna víl zmírní kouzlo a Odette může být v noci člověkem a ve dne labutí. Odette ví, že úkol, který má před sebou je těžký, ale cítí, že zachránit Začarovaný les před Rothbartem je jejím osudem. Ale jak to může mladá dívka – vyzbrojená jen svou odvahou, laskavostí a vtipem – dokázat? Zvláště, když se do ní zamiluje pohledný princ Daniel…

Barbie z Labutího jezera je příběh plný fantazie, baletu a nezapomenutelné hudby Čajkovského v podání Londýnského symfonického orchestru. Peter Martins, vedoucí Newyorského městského baletu připravil choreografii úchvatných tanečních scén tohoto vyjimečného baletu tak, jak jste je nikdy předtím neviděli. Barbie z Labutího jezera nás učí, že každý z nás je statečnější, než si myslí.

Na imdb.com 53 procent, na csfd.cz 58: Další růžovoučká adaptace klasického baletu pro malé holčičky.

Zadní strana 

Žánr: Animovaný / Rodinný / Fantasy

Země původu: USA

Rok vzniku: 2003

Délka: 81 minut

Původní název: Barbie of Swan Lake

Světová premiéra: 30. září 2003 – USA

Režie: Owen Hurley

Scénář: Elana Lesser, Cliff Ruby

Produkce: Jesyca C. Durchin, Shelley Tabbut, Jennifer Twiner McCarron

Hudba: Petr Iljič Čajkovskij

Střih: Greg Richardson

Společnost: Mainframe Entertainment / Mattel

Hlasy v původním znění: Kelly Sheridan (Barbie / Odette), Mark Hildreth (princ Daniel), Kelsey Grammer (Rothbart), Maggie Wheeler (Odile), Venus Terzo (Lila), Kathleen Barr (královna víl / Marie), Michael Dobson (Erasmus / statný vesničan), Nicole Oliver (Carlita), Ian James Corlett (Ivan), Gina Stockdale (královna matka), Brian Drummond (Reggie), Chantal Strand (Kelly), Gary Chalk (pekař), Scott McNeil (roznašeč), a další

Údaje o DVD

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, maďarsky, polsky, řecky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (1,78:1)

Bonus: Menu s hlasem Barbie, Dokument "S hudbou v srdci", Interaktivní hra – Tajemství hvězd, Balety z Labutího jezera, 2 kinotrailery (Barbie v louskáčku a Barbie Růženka)