Špidla Data Processing – Kniha přání (PC hra)

Ani ve čtvrtek 20. června 2013 nemůže na pultech trafik chybět hra z dílny společnosti Špidla Data Processing, tentokrát je to premiérově za 59,90 Kč v edici Hráčův ráj napínavá hledačka pro děti Kniha přání.

Strašidelná hra pro PC.

Někdy se nejhorší noční můra může stát skutečností… Právě to se stalo Alici. Udělejte si napínavý výlet do světa nesplněných přání a spaste Alici. Bez vás to nezvládne!

Zavřela oči a snažila se zapomenout – na věčné hádky a spory těch, které nejvíce milovala. Její rodiče na sebe dennodenně křičeli. I kvůli maličkostem. Na svou malinkou dcerušku nebrali ohled. Ani je nenapadlo, jak moc těmito věčnými hádkami trpí. Až jednoho dne vyřkla do němé temnoty svého pokoje to, co si nejvíce přála. A nakonec vše zvěčnila i v Knize přání. A její sen se nakonec splnil. Ale trochu jinak, než očekávala…

– Nádherná grafika doplněná o skvělou hudbu

– Spletitý a také trochu strašidelný příběh

– Cesta za dětskými sny plná střípků

Představte si, že by se vyplnily vaše nejtajnější sny a touhy a zhmotnily se všechny vaše nejstrašidelnější noční můry. Kdo by si nepřál zavřít oči a nechat vše vykonat magii? Vydejte se společně s malou Alicí na výlet do světa splněných i nesplněných přání. Pokuste se zjistit, proč se vyplnily její sny zcela jinak, než si představovala.

Dostaňte mladou dívenku z astrálního světa, kde jí i její rodině hrozí smrtelné nebezpečí. Veďte její kroky a překonejte společně všechny překážky, které na vás přichystala Kniha přání posedlá černou magií. Podaří se vám vysvobodit dětskou dušičku ze strašidelného snu?

Na cestě za spasením na vás čekají mraky hádanek, logických úkolů a arkádových miniher a nechybí také různé skládačky a puzzle. Pokud je nezdoláte, zůstane Alice uvězněná navěky věků daleko od svých rodičů. Pomozte ji uniknout a vrátit se zpět!

Čeká na vás

– napínavý příběh

– úchvatná grafika

– zapeklité minihry 

Typ hry: hledačka. PC hra je vhodná pro děti, neobsahuje násilí. Celá hra je v češtině.

Požadavky:

– Windows XP/Vista/7/8

– procesor 1.6 GHz

– 512 MB RAM

– DirectX

– 213 MB volného místa na disku

Doporučena je myš a zvuková karta.