Magic Box – Looney Tunes: Hvězdný tým 1. část

V přehledu plánované distribuce na webu PNS figuruje v úterý 9. července 2013 další dětský titul z katalogu společnosti Magic Box, za 99,- Kč má být v prodeji DVD Looney Tunes: Hvězdný tým 1. část. Hvězdné obsazení ve 14 nejztřeštěnejších groteskách!

Vynikající sestavu Warner Bros. Looney Tunes tvoří osvědčené kreslené superhvězdy, ale i nové ztřeštěné talenty, druhořadí i zcela neznámí herci. V této mimořádné kolekci najdete originální Looney Tunes grotesky s digitálně upraveným obrazem i zvukem. Najdete zde řadu kreslených vystoupení a kritikou nadšeně vítané výkony všech svých Looney Tunes kamarádů.

Kolosální veselí zaručuje rozpustilá groteska HRŮZYPLNÝ KRÁLÍK, ve které se králík Bugs pustí do křížku se stvořením v ostře oranžových teniskách. Příběh KOŤÁTKO vás zahřeje u srdce tak jako tlapka roztomilého kotěte velkého zlého buldoka. Pak vás pobaví závod kojota Vildy a ptáka Uličníka v nesmrtelné grotesce RYCHLE A ZBĚSILE. Poznejte další kreslené hvězdy Looney Tunes jako jsou Marťan Marvin, želvák Cecil a supí rodinka.

Na csfd.cz má tento výběr 83 procent.

Zadní strana 

Žánr: Animovaný / Dětský

Země původu: USA

Rok vzniku: (1996) – 2004

Délka: 98 minut

Původní název: Looney Tunes – All Stars 1

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital mono anglicky, česky, polsky, turecky

Titulky: česky, anglicky, polsky, turecky

Obraz: barevný PAL DVD9 4:3 (1,33:1)

Bonus: Interaktivní DVD ROM, "Zpět v akci"- krátké seznámení s novým celovečerním hraným/animovaným filmem Warner Bros.!, Novinky Ze zákulisí ztřeštěných grotesek!, Kresleňáci: Ztracené kresby!, Komentáře kronikářů kreslených grotesek!, Hudební programy!, A ještě víc úúúúúžasných bonusů!!!