Magic Box – Scooby Doo: Záhady s.r.o. 2. část

Podle přehledu plánované distribuce na webu PNS by měla společnost Magic Box v pátek 12. června 2013 poslat na pulty trafik za 149,- Kč další ve vlastním katalogu již nedostupné DVD, pokračování „strašidelných“ příběhů Scooby Doo: Záhady s.r.o. 2. část.

Jejich jménem jsou Záhady – a strašidelné události jsou jejich hra! Scooby-Doo, Shaggy, Freddy, Daphne a Velma přebírají v novém seriálu další čtyři hrůzostrašné případy, které se odehrávají v Crystal Cove, nejstrašidelnějším místě na světě.

Děti často mohou být malé příšerky, ale teprve stvoření zvané Que Horrifico to bere doslova a mění děti ve městě ve skutečné příšery. Dívka, která nedávno přišla do školy, se zamiluje do Freda, který nemá nejmenší šanci, dokud neobjeví dívčinu skutečnou podstatu. Koncert Hex Girls může být jejich labutí písní, protože situaci začne ovládat hrozivé strašidlo jménem Fantom. Na slavnost královských rytířů se dostaví nečekaný host: děsivě vyhlížející gnom, který paralyzuje každého v kostýmu piráta. Přijďte v čem chcete – a pusťte se do vyšetřování strašidelné legrace.

Epizody na disku:

5 – Záhadná píseň (The Song of Mystery – 9. srpna 2010)

Režie: Curt Geda, Victor Cook

Scénář: Joe Ruby, Ken Spears, Paul Rugg

6 – Legenda o Alici Mayové (The Legend of Alice May – 16. srpna 2010)

Režie: Victor Cook

Scénář: Joe Ruby, Ken Spears, Mitch Watson

7 – Fóbie z Fantoma (In Fear of the Phantom – 23. srpna 2010)

Režie: Lauren Montgomery

Scénář: Mark Banker, Mitch Watson

8 – V sevření skřeta (The Grasp of the Gnome – 30. srpna 2010)

Režie: Victor Cook

Scénář: John P. McCann, Mitch Watson

Na imdb.com 76 procent, na csfd.cz 65: Nová animace, nová cílová skupina, nově zařazené vztahy mezi postavami i vztahy mezi epizodami.

Zadní strana

Žánr: Animovaný / Akční / Dobrodružný / Dětský

Země původu: USA

Rok vzniku: 2010

Délka: 86 minut

Původní název: Scooby-Doo! Mystery Incorporated: Vol. 2

Produkce: Jason Wyatt, Spike Brandt, Tony Cervone, Sam Register, Mitch Watson, Wade Wisinski, Victor Cook

Hudba: Robert J. Kral

Střih: Bruce King

Společnost: Warner Bros. Animation

Hlasy v původním znění: Frank Welker (Fred Jones / Scooby-Doo / Barty Blake / krabí muž), Mindy Cohn (Velma Dinkleyová), Grey DeLisle (Daphne Blakeová / Paula Rogersová / Greta Gatorová), Matthew Lillard (Shaggy Rogers), Dee Bradley Baker (slizký mutant / Franklin Fruitmeir), Jeff Bennett (professor Emmanuel Raffalo / turista), Tony Cervone (Gary), Frances Conroy (Angie Dinkleyová), Beverly D’Angelo (máma), John DiMaggio (Grady Gator / doručovatel), David Kaye (táta), Billy West (Gunther Gator), John O’Hurley (Skipper Shelton), David Faustino (Bud Coleman), George Segal (Peter Trickell), Beth Tapper (Brenda), Patrick Warburton (šerif Stone), Lewis Black (pan E), Gary Cole (starosta Fred Jones Sr.), Vivica A. Fox (Angel Dynamiteová), Udo Kier (profesor Pericles), Kate Higgins (starostka Janet Nettlesová), Frances Conroy (Angie Dinkleyová), Tia Carrere (Judy Reevesová), Tim Matheson (Brad Chiles), Mitch Watson (Ethan), Kath Soucie (Nan Blakeová), Linda Cardellini (Marcy ‚Hot Dog Water‘ Fleachová), John O’Hurley (Skipper Shelton), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky, francouzsky, kastilsky, polsky, řecky

Titulky: česky, řecky, polsky, kastilsky, francouzsky, anglicky pro neslyšící

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (2,40:1)

Bonus: žádný