JRK Kladno – Kouzelný kolotoč 7 – Návštěva z vesmíru

V pondělí 29. července 2013 společnost JRK Kladno nabídne za 99,- Kč další disk s logem Hollywood Classic Entertainment, do trafik posílá opět pokračování televizního seriálu na DVD s názvem Kouzelný kolotoč 7 – Návštěva z vesmíru.

Disk obsahuje následující epizody:

37. Neviditelná Ermintruda

Zebedee je v šibalské náladě, ale to Ermintruda netuší, když si od něj bere pár semínek. Jako zázrakem semínka okamžitě rozkvetou do krásných květů. Ale Ermintruda začne náhle mizet. Brzy zjistí, že neviditelnost má i své výhody a když účinek kouzelných květin vyprchá, bude mít co vysvětlovat!

38. Čarodějův učeň

Zebedee potřebuje dovolenou a jmenuje Florence zástupkyní čaroděje. Svěří jí i čarodějný klobouk a varuje ji, aby ho nenechala padnout do špatných rukou. Netrvá dlouho a Dougal se začne o nový Florencin doplněk zajímat a tajně vytvoří repliku klobouku. Zebedee se naštěstí vrátí včas, aby zmatek uklidnil.

39. Kosti jsou k jídlu

Když Dougal vykope největší kost, jakou kdy viděl, nemůže uvěřit svému štěstí! Už se ji chystá sežrat, když ho Brian zarazí: je to dinosauří kost! Brian a Florence ji chtějí nejdřív prozkoumat a tak netrpělivý Dougal rozjede kampaň „Kosti jsou k jídlu“, aby získal podporu vesničanů.

40. Hlasujte pro mě

Dougal hledá vhodné místo, kam by zahrabal svou kost. Zebedee se zmíní, že starosta by si mohl dát své kosti, kam se mu zlíbí, a tak se Dougal rozhodne na tuto pozici kandidovat. Žádá ostatní o podporu, ale Brian oznámí, že se bude o starostování ucházet také. Jejich přátelé se budou muset rozhodnout, koho zvolí!

41. Návštěva z vesmíru

V Kouzelné zahradě je další krásný den: skvělý den pro jarní úklid! Dougal neochotně souhlasí, že pomůže Florence, ale nic nejde, jak by mělo, a brzo se ukáže, že ve vesnici je návštěva z vesmíru! Když se mimozemského vetřelce pokusí vrátit zpět do vesmíru, uvědomí si, že je známější, než si mysleli…

42. Tikot hodin

Dougala dojme, když dostane balíček a zjistí, že jeho prababička Deleria mu svěřila rodinné dědictví: starožitné kukačky. Jeho nadšení opadne, když kukačky začnou odbíjet nesnesitelným kukáním! Dougal se rozhodne hodin mazaně zbavit tak, že je věnuje Ermintrudě, ta zase Dylanovi… nakonec ale hodiny užijí všichni!

Náhled zadní strany z webu PNS

Žánr: Animovaný / Dětský

Země původu: Francie / Velká Británie

Rok vzniku: 2007

Délka: 66 minut

Původní název: The Magic Roundabout

Režie: Graham Ralph

Scénář: Serge Danot, Jimmy Hibbert, Graham Ralph

Produkce: Theresa Plummer Andrews, Marie-Pierre Moulinjeune, Graham Ralph, Laurent Rodon, Pascal Rodon, Robert Réa

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3 (1,33:1)

Bonus: žádný