JRK Kladno – Kouzelný kolotoč 8 – Doktor Svědíto

V pondělí 5. srpna 2013 společnost JRK Kladno nabídne za 99,- Kč další disk s logem Hollywood Classic Entertainment, do trafik posílá pokračování televizního seriálu Kouzelný kolotoč 8 – Doktor Svědíto.

Disk obsahuje následující epizody:

43. Nouzová opatření

Když si Brian a Dougal spletou Ermintrudin zpěv s voláním o pomoc a přispěchají jí na pomoc, jediné, co zjistí, že je všechno v pořádku. Ale Dougal se nenechá odradit a rozhodne, že Kouzelná zahrada potřebuje řádnou Záchranou službu v případě budoucích katastrof! Najme tým z Briana, Dylana a Vláčka a zřídí si hlavní velitelství v Ermintrudině věži, aby dohlíželi nad vesnicí. Neohrožená čtveřice vrhne do akce, když se Kouzelný kolotoč začne vymykat kontrole… Podaří se jim ale zasáhnout včas?

44. Doktor Svědíto

Dougal je v agónii – všechno ho nesnesitelně svědí! Jeho přátele rychle opouští soucit, když nevděčně odmítá jejich pomoc. Takže poté, co se ve městečku objeví doktor Svědíto, Dougal za ním pospíchá v naději, že mu dá nějaký zázračný lék. Je zklamaný, když zjistí, že jediným lékem na jeho vzácné onemocnění je provedení slavného tance Itchity Witchity se čtyřmi kamarády… Dougal se brzy naučí kroky a sestaví svůj tým tanečníků, ale bude potřeba velkého šplouchance grepové šťávy, aby se odhalil skutečný Dougalův problém.

45. Piknik

Je nádherný den, ale Dougal se cítí neklidný. Chce dělat něco jiného, něco nového, vzrušujícího a zábavného… Když ostatní navrhnou piknik, Dougal není moc nadšený, nicméně neochotně souhlasí, že půjde s ostatními. Zatímco přátelé se chtějí bavit, Dougal celý den bručí a odmítá se zapojit do jejich her. Pomalu si ale uvědomuje, že sám moc legrace nezažije a že vyrazit do přírody nebyl tak špatný nápad…

46. Génius

Zebedee by rád Kouzelné zahradě představil vzácného hosta: jistého pana MacHenryho, světově uznávaného génia, básníka, hudebníka a umělce. Nebo to je to, co řekl Zebedee Dougalovi, který se na hosta těší, už jen proto, že nese sušenky! Když Dougal představí svého nového nejlepšího přítele ostatním a tvrdí, že jejich talent je naprosto zastíněn skvělými schopnostmi pana MacHenryho, rozhodnou se, že mu dokážou, že se mýlí…

47. Oslava

Florence spadl plot, ale je přesvědčena, že jí přátelé rádi pomůžou ve chvilce nouze. Každý se zdá být zaneprázdněný a ona nikoho nemůže přesvědčit, aby přiložil ruku k dílu. Florence je z chování přátel rozčarovaná – neví ale, že přátelé nemají čas, protože na její počest připravují oslavu! Odhalí to Florence včas?

Náhled zadní strany z webu PNS

Žánr: Animovaný / Dětský

Země původu: Francie / Velká Británie

Rok vzniku: 2007

Délka: 55 minut

Původní název: The Magic Roundabout

Režie: Graham Ralph

Scénář: Serge Danot, Jimmy Hibbert, Graham Ralph

Produkce: Theresa Plummer Andrews, Marie-Pierre Moulinjeune, Graham Ralph, Laurent Rodon, Pascal Rodon, Robert Réa

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3 (1,33:1)

Bonus: žádný