Špidla Data Processing – Sedm bran (PC hra)

Čtvrtek už léta znamená, že je v trafikách ke koupi některá z počítačových her společnosti Špidla Data Processing. Nejinak tomu bude 15. srpna 2013, kdy bude k dostání za 59,90 Kč spojovačka Sedm bran v edici Hráčův ráj. Hráčům zde v cestě za pokladem bude stát rovnou sedmero bran, které musí být šikovným spojováním a odstraňováním obrazců otevřeny. Na konci čeká ten největší poklad na celém světě. Nebude to lehké, ale těm šikovnějším se to určitě podaří.

Neznají slitování. Plení jedno město za druhým. Ničí vše, co jim přijde do cesty. Takoví jsou krvelační Římané. Aby nedošlo ke ztrátě nejcennějších pokladů starověkých Dáků, rozhodnou se je bohové ukrýt. Podaří se vám je získat? 

– logická hra s nádechem mystiky

– dobrodružný příběh

– zábavný herní koncept

– pohltí a nepustí

– celá hra v češtině

– vhodné pro děti – neobsahuje násilí

 

Mocný císař Traianus si po  urputných bojích podrobil celou říši Dáků. Po dácké civilizaci zůstaly jen neurčité vzkazy a legendy. Jenda z nich vypráví o svatém místě, na kterém leží po staletí ukryté cennosti nevyčíslitelné hodnoty. Před lidskými zraky je ukryli sami bohové. Objevit je může jen ten, kdo nalezne kouzelný klíč. Pokuste se jej najít!

Cesta za pradávným bohatstvím je protkaná mnoha překážkami a logickými úkoly. Na začátku úrovně na vás čeká hrací pole poseté různými barevnými symboly . Symboly lze přesouvat a spojovat do řetězců. Jakmile spojíte tři stejné symboly v řadě za sebou, odstraníte je natrvalo z herní obrazovky. K dispozici máte několik amuletů. Jejich moc využijete při ničení vybraných polí, což vám značně usnadní postup ve hře. Náplň jednotlivých kol se mění. Je třeba zbavit se všech bronzových polí. Dostat talisman z jednoho konce pole obrazovky na druhý. Posbírat jeden druh starodávných ikon. Potrénujte také svou bystrost při hledání ukrytých předmětů. Využijte své chytrosti při pátrání po starověkém pokladu! Naučte se předvídat a myslet vždy o pár kroků napřed.

Staňte se nálezcem božských cenností po staletí ležících v útrobách tajemna!

Zadní strana